​​Clienții unui magazin din centrul celui mai mare oraș al Noii Zeelande au fost șocați în momentul în care au văzut pe ecranele magazinului ceea era redat. Hackerii au reușit să pună filme pentru adulți chiar în centrul Aucklandului, potrivit Sky News.

HotNews.roFoto: Hotnews

Clienții în căutare de reduceri au fost uluiți când au văzut filme pentru adulți pe un televizor gigantic într-un magazin sportiv din Auckland. Imaginile au fost redate într-un magazin Asics din centrul unui oraș din Noua Zeelandă. Paznicul magazinului a declarat că videoul a rulat aproape două ore și că a fost văzut și de cei care treceau pe lângă magazin. Un alt martor a spus că videoul rula chiar de la ora 1 noaptea.

Clienții nu au putut crede ceea ce văd. Aceștia s-au uitat de două ori pentru a-și da seama că totul este cât se poate de real. Alți martori au declarat că așa ceva este inacceptabil, mai ales pentru turiști sau mamele ce își plimbă copiii.

Oficialii Asics și-au cerut scuze pentru cele întâmplate și au confirmat faptul că o persoană necunoscută a reușit să obțină acces la aparatura lor și de aici lucrurile au degenerat. Aceștia au adăugat că vor lua legătura cu cei responsabili pentru securitatea echipamentelor lor pentru a întări sistemele.