O reclamă care le dă fiori părinților la început de an școlar a fost lansată săptămâna aceasta în America pentru a avertiza cu privire la realitatea atacurilor armate din unitățile de învățământ din SUA. Totul începe într-o școală tipică cu elevi de gimnaziu care vorbesc despre noile lor rucsacuri, căști, etc, dar la mijlocul videoclipului acțiunea ia o turnură neagră în timp ce sunetul de arme și țipetele devin proeminente, iar copiii își folosesc lucrurile pentru a se salva de gloanțele unui atac armat.

fata reclama Foto: Captura video

Reclama, făcută de Sandy Hook Promise, un grup fondat după ce 20 de copii și șase adulți au fost omorâți în Newtown, Connecticut, arată cum o fetiță folosește șoșete pentru a oprin sângerearea unei colege, un băiat își folosește skatebardul pentru a sparge geamul și a ieși pe fereastră, iar o fată se ascunde în toaletă și îi trimite un mesaj mamei sale de pe telefonul pe care îl primise să țină legătura cu părinții. ”Te iubesc, mamă”, scrie ea în timp ce se aude întrând cineva pe ușă, cel mai probabil atacatorul.

Reclama se vrea șocantă,”pentru că asta experimentează copiii noștri la școală”, a spus directorul organizației Sandy Hook Promise, Nicole Hockley, al cărei băiat a murit în atacul din Newtown.

Imagini care vă pot afecta emoțional