O fostă membră a echipei de campanie a lui Donald Trump și-a retras plângerea prin care susținea că a fost sărutată forțat de către acesta după ce în spațiul public a apărut înregistrarea respectivului moment, notează politico.com.

Incident TrumpFoto: Captura YouTube

Alva Johnson a susținut faptul că Trump a sărutat-o brusc, în timp ce se pregătea să țină un discurs la un miting de campanie din Tampa, Florida, în august 2016 și a depus o plângere în justiție.

Avocații lui Trump au facut, însă, public un videoclip de 15 secunde în care era prezentată întalnirea dintre cei doi, unde, susțin aceștia, Alva Johnson îl saruta pe viitorul președinte american, nu invers. De asemenea, spun avocații, imaginile arată că nu a fost vorba de nicio ”agresiune”, așa cum pretindea reclamanta în procesul intentat lui Trump.

După apariția imaginilor, judecătorul William Jung, a sugerat că ar putea impune sancțiuni avocaților lui Johnson dacă vor continua procesul legat de sărut. Judecătorul a respins prima variantă a plângerii apreciind că este o ”acțiune în instanță motivată politic”.