O femeie a oferit adăpost pentru aproape 100 de câini, în timpul uraganului Dorian, furtuna care a afectat milioane de oameni în Caraibe, Bahamas și SUA, scrie Gold Fox News.

Imagine postată de PhillipsFoto: Facebook/ Chella Phillips

"97 de câini sunt în casa mea și 79 dintre ei sunt în dormitorul meu", a scris Chella Phillips, din Nasau, New Providence, pe Facebook, pe 2 septembrie.

Philips a postat imagini cu câinii, înghesuiți în casa sa, glumind că aceștia i-au cruțat patul, pentru că nu au încercat să sară pe el. Ea a încercat să calmeze câinii prin muzică și ținând aerul condiționat deschis. Unii oameni au donat coșuri de dormit.

"E posibil să nu fim loviți la fel de tare ca celelalte insule, iar partea tristă este că după trecerea uraganului de zona Bahamasului, unele insule vor avea nevoie de un timp îndelungat să se recupereze", a scris ea.

"Fiecare insulă are o mulțime de câini fără un cămin, mi se rupe sufletul când mă gândesc la cei care nu au unde să se ascundă, numai Dumnezeu îi poate proteja acum."

"Câinii fără voce din Nassau", adăpostul fondat de Phillips, a declarat pentru CNN că Phillips este extrem de implicată, ajutând "peste 200 de câini pe an, cu foarte puțină susținere".

După ce situația se întoarce la normal, Phillips va începe să le caute cămine colegilor ei de apartament canini, potrivit adăpostului. Phillips a anunțat pe facebook că cei 97 de căței se înțeleg bine între ei.