Aeroportul Changi din Singapore se aflâ în topul celor mai bune aeroporturi din lume, însă în unele cazuri, atracția turiștilor față de acesta devine exagerată. Acesta este cazul unui bărbat care și-a cumpărat un bilet de avion numai cu scopul de a-și conduce soția până la terminal, scrie CNN.

HotNews.roFoto: Hotnews

Poliția din Singapore a emis un avertisment, rugând oamenii să nu își folosească greșit biletele de îmbarcare, după ce un bărbat a fost arestat deoarece a cumpărat un bilet fără intenția de a zbura.

Utilizarea necorespunzătoare a biletelor reprezintă o infracțiune în Singapore. Oricine intră în zona terminalelor fără intenția de a se urca în avion poate fi condamnat conform Legii privind Protejarea Infrastructurii și riscă o amendă de până la 14.300 de dolari sau până la doi ani de închisoare. 30 de persoane au fost arestate din această cauză în primele 8 luni ale anului 2019.

Când terminalul Jewel al aeroportului a fost deschis în aprilie, a făcut senzație datorită cascadei de 40 de metri (cea mai înaltă cascadă de interior), parcului completat cu pod suspendat și labirinturilor dintr-una din cele mai mari grădini interioare din Asia.

În 2016, un bărbat din Malaezia a fost închis după ce a petrecut 18 zile în Changi, falsificând bilete de îmbarcare pentru a accesa 9 saloane de așteptare din aeroport.