O femeie s-a hotărât să dea în judecată compania aeriană American Airlines, cerând 6 milioane de dolari. Femeia îi acuză pe însoțitorii de bord că au continuat să îi servească bărbatului care se afla pe locul de lângă ea băuturi alcoolice, deși acesta se afla deja în stare de ebrietate. Deși femeia ar fi protestat, echipajul de zbor nu a luat măsuri împotriva bărbatului care începuse să o atingă pe femeie într-un mod necorespunzător de mai multe ori pe parcursul zborului, potrivit The Independent.

HotNews.roFoto: Hotnews

Femeia, originară din nordul Texasului, a raportat echipajului de zbor comportamentul abuziv cu tentă sexuală al bărbatului. Totuși, însoțitorii de zbor au sfătuit-o să se prefacă „că doarme”. Aceste scene s-au petrecut într-un zbor de la Londra către Dallas.

Numele femeii este ținut secret de către anchetatori din cauza faptului că aceasta ar putea fi victima unui abuz sexual, scrie NBC 5 Dallas.

Conform spuselor victimei, zborul din 9 noiembrie 2018 a început în mod normal, ba chiar a întreținut o scurtă conversație cu bărbatul care s-a așezat lângă ea și care în momentul acela nu părea beat.

Cu toate acestea, bărbatul a început dintr-o dată să se laude că obișnuiește să bea 25 de beri pe zi și la un moment dat a vărsat o băutură pe un însoțitor de zbor. În ciuda acestui fapt, echipajul de cabină a continuat să-l servească cu alcool.

Femeia spune că a încercat să-l ignore, dar comportamentul lui a devenit din ce în ce mai explicit pe măsură ce bea mai mult, iar la un moment dat acesta ar fi strigat: „Hei toată lumea, ia uitați! (Femeia) își scoate un prezervativ din geantă pentru că ea și cu mine vom merge să facem sex în toaletă! ”

Când s-a plâns de comportamentul vecinului său de zbor, echipajul de cabină ar fi sfătuit-o să se prefacă că doarme, ceea ce femeia a și făcut.

Bărbatul și-a scos apoi o pătură din geantă și a așezat-o peste ea, făcând-o să se simtă „extrem de inconfortabil”.

Ea spune că el și-a așezat capul pe pieptul ei. Când ea l-a îndepărtat, s-a prefăcut că se trezește și a întrebat-o: „Am făcut sex deja?”

Femeia s-a prefăcut că adoarme din nou, însă bărbatul și-a băgat mâinile pe sub pătură și a început să-i mângâie coapsele. Această scenă s-a petrecut de mai multe ori înainte ca victima să se ridice. Atunci, bărbatul a luat-o în brațe și a început să strige: „ Nu divorța de mine! Te rog, nu divorța de mine!”

Când în cele din urmă a reușit să se elibereze din îmbrățișare și s-a dus la toaletă, la întoarcere femeia a văzut cum echipajul de zbor îi servea un alt pahar cu alcool.

În cele din urmă, personalul i-a găsit un loc în spatele aeronavei, după ce a raportat că el a atins-o fără acordul ei. Bărbatul a fost escortat din avion de forțele de ordine de pe aeroportul Dallas, dar a fost eliberat fără a plăti vreo amendă.

„A fost îngrozitor. A fost atât de înspăimântător ", a spus femeia despre experiență. „Nu pot să exprim ce stare de anxietate simt acum înainte și în timpul zborurilor cu avionul.”

Reacția American Airlines referitoare la incidentele de acest tip este următoarea: „În toate cazurile de conduită incorectă între doi pasageri, îi vom separa imediat și vom solicita forțelor de ordine să intervină la finalul zborului. Acesta este protocolul nostru standard. Aceștia vor determina ce s-a întâmplat și dacă a avut loc vreo activitate infracțională", se arată într-o declarație a companiei American Airlines.

Femeia cere ca American Airlines să-i plătească 6 milioane de dolari din cauza incidentelor petrecute la bordul avionului lor.