Aproximativ 15 victime ale Jeffrey Epstein au fost audiate în Manhattan, în dosarul în care Epstein a fost acuzat de trafic de minore și relații sexuale cu minore. Deși, acuzatul s-a sinucis în celula sa, ancheta este în plină desfășurare, scrie BBC.

HotNews.roFoto: Hotnews

Victimele celebrului Epstein au răbufnit la audierile din New York în cadrul dosarului în care miliardarul a fost acuzat pentru trafic de minore și întreținere de relații sexuale cu minore. Courney Wild, care a fost abuzată sexual de Epstein a declarat că justiția nu a fost servită niciodată în acest caz. Jennifer Araoz, violată de miliardar pe când avea doar 15 ani, spune că orice vis i-a fost spulberat de un om crud. O altă femeie care a dorit să rămână anonimă, a izbucnit în plâns în timpul audierilor și a spus că este nevoie ca adevărul să iasă la suprafață. Victime au dat în judecată o companie a lui Epstein, pentru a primi daune.

Cu toate că victimele sunt disperate, ancheta este departe de a fi finalizată. Brad Edwards, avocat al acuzării, este de părere că moartea milionarului este una curioasă și că face imposibilă pedepsirea vinovatului. Tot curioasă este și situația înregistrărilor din celula unde Epstein s-a sinucis. Una dintre înregistrări a fost declarată imposibil de folosit și totuși nu a fost încă prezentat motivul.

Jeffrey Epstein a fost acuzat de plătirea mai multor minore pentru a întreține relații sexuale în proprietatea sa din New York. El ar fi putut fi condamnat chiar la 45 de ani de închisoare dar s-a sinucis în celula sa. Miliardarul plătise sume importante mai multor martori pentru a nu spune adevărul. În 2008, acesta a scăpat de condamnare în urma unui proces controversat. Chiar și în procesul actual, în timp ce Epstein era încă în viață, victimelor nu li s-a permis să îl confrunte în timpul procesului.