​​Filmul El Camino inspirat din unul dintre cele mai urmările seriale a primit trailerul de la Netflix iar fanii sunt în extaz. Filmul va apărea pe platforma de streaming Neflix pe 11 octombrie și îl are în prim plan pe dealerul de droguri Jesse Pinkman, jucat de Aaron Paul, potrivit BBC.

Foto:

Fanii Breaking Bad mai au de așteptat până să poată viziona noul film bazat pe serialul ce a făcut furori în jurul lumii. Aceștia au primit un trailer al filmului și o dată exactă a lansării: 11 octombrie. Incert este dacă principalul personaj al serialului, Walter White, va apărea în noul film al Neflix.

Recent, Bob Odenkirk care îl joacă pe Saul Goodman în serial, a declarat că producția a fost deja filmată și este surprins că secretul nu s-a aflat încă. Potrivit Netflix, filmul El Camino îl are ca principal protagonist pe Jesse Pinkaman, cel care iese din închisoare și încearcă să își refacă viața.

Totuși, marea întrebare este dacă Bryan Cranston care îl joacă pe Walter White va fi prezent în film. Cranston a declarat că este posibil să fie prezent în câteva scene, păstrând însă misterul până la lansarea filmului.

Filmul este așteptat cu atât mai mult cu cât mișcarea făcută de producători este una riscantă. De-a lungul timpului s-a dovedit că filmele realizate pe baza unor seriale nu au mereu succesul așteptat. Mulți dintre cei ce vor vedea filmul nu au văzut serialul și nu îl vor înțelege iar pentru fani este foarte greu să se sature cu doar 2 ore de conținut nou. În aceste condiții, este incert dacă pelicula va reuși să dea lovitura.