Cântăreaţa spaniolă Paloma San Basilio a declarat miercuri că Placido Domingo, cu care a înregistrat albumul 'Por fin juntos' şi cu care a colaborat la multe discuri, s-a purtat mereu cu ea "ca un cavaler", relatează EFE, preluată de Agerpres.

HotNews.roFoto: Hotnews

Paloma San Basilio (Madrid, 1950) a deplâns "enorm" într-un comunicat "comentariile apărute în presă despre domnul Placido Domingo" pe care mai multe femei care au lucrat cu el îl acuză de hărţuire sexuală în anii 80.

"Pot doar să afirm că domnul Domingo a fost mereu un cavaler cu mine, un mare coleg şi un artist generos, dintre care puţini se mai găsesc" şi cu care am avut privilegiul să împart scena", a spus Paloma San Basilio, ca răspuns "la numeroasele apeluri primite" pentru a se pronunţa pe această temă.

Opera din Los Angeles, unde Placido Domingo este manager general, a spus marți că va ”angaja un avocat pentru a ancheta acuzațiile tulburătoare” aduse faimosului cântăreț, pe care nouă femei îl acuză de hărțuire sexuală, relatează AFP.

Nouă femei - opt cântărețe și o dansatoare, una singură a fost de acord ca numele să îi fie publicat - susțin că au fost hărțuite sexual de legendarul cântăreț de origine spaniolă.