Spitalul rus în care a fost tratat Alexei Navalnîi transmite că opozantul nu a fost otrăvit
Aleksei Navalnîi a fost condamnat săptămâna trecută la 30 de zile de închisoare, pentru apeluri în sensul participării la proteste neautorizate.
Liderul opoziţiei a fost spitalizat sâmbătă şi duminică şi a afirmat că a fost otrăvit, opinie susținută și de către avocatul și medicul său personal.
Navalnîi a cerut eliberarea anticipată, din rațiuni medicale, dar cererea sa a fost respinsă marți de către un tribunal din Moscova.
Potrivit analizelor, acesta ar fi suferit o reacție alergică, manifestată printr-o eczemă la nivelul părții superioare a corpului, leziunii ale pielii și secreții oculare.
Navalnîi a primit miercuri o sentință de 30 de zile în închisoare după ce a cerut organizarea unor proteste neautorizate față de excluderea unor candidați ai opoziției din alegerile parlamentare.
Cel puțin 1.000 de persoane au fost reținute în timpul protestelor față de excluderea unor candidați ai opoziției din alegerile parlamentare, care au avut loc sâmbătă la Moscova.
Uniunea Europeană a criticat folosirea forței împotriva protestatarilor, afirmând că aceste acțiuni au subminat "libertatea fundamentală de exprimare, asociere și întrunire".
Doctor: Nu poate fi exclusă ipoteza otrăvirii lui Navalnîi, care a suferit o reacție alergică severă
Rusia: Parchetul general vrea să reacționeze "cu severitate" la orice nou protest neautorizat
VIDEO Rusia: Opozantul Alexei Navalnîi, spitalizat în urma unei reacții alergice / Peste 1.000 de oameni arestați după o manifestație a opoziţiei la Moscova -UPDATE

România și-a dublat în ultimii 5 ani deficitul comercial cu produse alimentare. În 9 luni am importat aproape 8 milioane de tone de produse agroalimentare
Topul județelor după numărul de teste COVID care se fac în fiecare zi: București pe primul loc, Vrancea pe ultimul / Datele oficiale publicate de Ministerul Sănătății
VIDEO Va deveni Podul peste Dunăre de la Brăila un „muzeu”? „Tocmai a fost emisă autorizația de construire pentru primii kilometri din drumurile de legătură”
ANALIZĂ 44 de ani de la cutremurul din 4 martie 1977: Câte clădiri a consolidat Primăria Capitalei, câte au risc seismic și ce planuri are noua administrație
Katalin Karikó, biochimista care a dezvoltat tehnologia mRNA, despre durata de eficacitate a vaccinului BioNTech - Pfizer, pentru HotNews.ro: „Dacă cei vaccinați nu se infectează, nu vom avea nevoie de o altă doză”
Profesorul Radu Gologan, după prima etapă a Olimpiadei de Matematică, organizată online: „Am descoperit uluiți extrem de multe fraude. Părinți care contestă corupția din România își impun copiii prin corupție”