Poliția din Massachusetts a cerut locuitorilor să nu comită infracțiuni până nu trece valul de căldură, scrie ABC News.

Politist din SUAFoto: Facebook

În jur de 93 de milioane de oameni au primit avertizări de temperaturi extrem de ridicate pe perioada weekendului. În Massachussetts, autoritățile se așteptau ca temperatura să atingă și 44 de grade C în unele zone, potrivit WCVB.

Mai multe departamente de poliție au solicitat celor care aveau de gând să comită infracțiuni să se abțină cât timp temperaturile rămân la fel de ridicate, rugând să "nu fie puși să răspundă apelurilor în aceste condiții".

"Din cauza temperaturilor extreme, cerem celor care se gândesc să comită infracțiuni să amâne până luni", a postat departamentul poliției din Braintree pe Facebook.

"Este îngrozitor de cald afară. Să comiți infracțiuni pe căldura asta te aduce la un alt nivel al delicvenței și este, de asemenea, foarte periculos."

Autoritățile au sugerat cetățenilor să rămână în casă, să dea drumul la aer condiționat și să urmărească al treilea sezon din "Stranger Things".

Departamentul de poliție din Malden s-a alăturat inițiativei, anunțând că activitatea infracțională este "suspendată până la noi dispoziții".