Un episcop columbian plănuiește să exorcizeze un întreg oraș în acest weekend aruncând cu apă sfințită dintr-un elicopter pus la dispoziție de către armată, pentru a îndepărta infracțiunile, relatează

HotNews.roFoto: Hotnews

The Guardian.

Monseniorul Rubén Darío Jaramillo Montoya, episocopul orașului de coastă Buenaventura, va spune o rugăciune pentru a curăța zona de ”infestarea demonică”.

Orașul se confruntă cu violență, trafic de droguri și sărăcie. Montoya a dezvăluit că vrea să spună o rugăciune pentru a exorciza orașul imediat după ce o fată de 10 ani a fost torturată și ucisă.

Acesta a spus pentru un post de radio local: ”Trebuie să îl alungăm pe diavol din Buenaventura, pentru a vedea dacă putem să restaurăm pacea și liniștea pe care orașul nostru le-a pierdut din cauza infracțiunilor, actelor de corupție, a răului și traficului de droguri care au invadat portul nostru. Vrem să înconjurăm întregul oraș, din aer, și să turnăm apă sfințită pe el pentru a vedea dacă îl putem exorciza și scoate demonii care distrug portul, astfel încât binecuvântarea lui Dumnezeu să vină și să ne scape de stricăciunea care se află pe străzile noastre”.