O persoană care a vizitat un spital din Marea Britanie a oferit din greşeală personalului sanitar o prăjitură cu canabis în semn de mulţumire pentru serviciile medicale primite, relatează vineri Press Association, potrivit Agerpres.

CanabisFoto: MorgueFile.com

Prăjitura a fost oferită personalului Spitalului Warrington din comitatul Cheshire de o persoană care nu era conştientă de prezenţa canabisului în desertul rămas de la aniversarea de 18 ani a nepotului său.

''Un singur membru al personalului a mâncat o bucăţică de prăjitură, însă nu a suferit efecte adverse, nu a îngrijit niciun pacient după aceea şi a ieşit din tură. Observând că prăjitura avea un miros ciudat, personalul superior a notificat poliţia din Cheshire care a îndepărtat şi ulterior a distrus prăjitura'', a declarat asistentul şef Kimberley Salmon-Jamieson într-un comunicat publicat pe pagina de Facebook a spitalului Warrington and Halton al NHS Foundation Trust.

''Ofiţerii au primit o înştiinţare la data de 27 mai potrivit căreia o prăjitură despre care se bănuia că ar conţine droguri a fost adusă la Spitalul Warrington de o persoană din public care a oferit-o angajaţilor. În urma investigaţiei, ofiţerii au concluzionat că persoana respectivă nu era conştientă de conţinutul prăjiturii rămase de la aniversarea nepotului'', a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei din Cheshire. ''Cazul a fost închis, iar prăjitura a fost distrusă'', a adăugat el.