Tânărul care a ucis un bărbat și a rănit alte cinci, miercuri, în zona orașului Făget, a fost prins de către polițiști joi dimineața într-o mașină, în apropiere de locuința sa, individul neopunând rezistență, potrivit Mediafax.

Suspectul crimei din FagetFoto: Captura YouTube

Potrivit unor surse judiciare, Ionel Boldea a fost prins de către polițiști joi dimineața, în jurul orei 02.00. Autorul crimei din Făget a fost depistat într-o mașină, în apropiere de locuința sa din satul Bichigi.

Oamenii legii nu au fost nevoiți să folosească armamentul din dotare pentru imobilizarea lui, pentru că bărbatul de 33 de ani nu a opus rezistență.

Tânărul urmează să fie dus la sediul Poliției din orașul Făget pentru a fi audiat.

Un tânăr în vârstă de 33 de ani a atacat, miercuri dimineața, un bărbat și o femeie, soț și soție, aflați la jogging într-un parc din orașul Făget. Pe bărbat l-a omorât în bătaie, iar femeia a ajuns în stare gravă la spital. De asemenea, individul s-a deplasat cu o bicicletă spre localitatea Temerești, iar pe drum a mai bătut trei persoane. Ulterior, a furat o mașină, cu care a lovit un bărbat. În încercarea de a-l prinde, polițiștii au tras trei focuri de armă asupra mașinii, dar fără succes.

Suspectul crimei produse miercuri dimineață a fost surprins în imagini imediat după ce i-a atacat pe cei doi soți în localitatea Făget din județul Timiș, relatează Mediafax. Aproximativ 200 de polițiști sunt mobilizați pentru prinderea lui, fiind instituite filtre în patru județe.

Imaginile au fost surprinse de o cameră de supraveghere în fața unui magazin din localitatea Temerești, la scurt timp după crima comisă în parcul din Făget. În imagini se vede cum bărbatul încearcă să deschidă ușa localului. Pentru că este închisă, bărbatul lovește în mod repetat cu pumnul în ușă, iar apoi urcă pe bicicletă și pleacă.