Un incendiu care s-a răspândit rapid a izbucnit într-un parc de distracţii din sudul Californiei, trimiţând sute de vizitatori la ieşire pentru a scăpa de norii de fum şi cenuşă, iar pompierii le-a cerut să rămână pe loc în timp ce ei lucrau pentru a stinge flăcările, scrie Mediafax, citând Associated Pres.

Six Flags Magic Mountain și Hurricane Harbour au anunțat evacuarea la scurt timp după amiază, exprimându-şi preocuparea pentru siguranța vizitatorilor și a angajaților parcului. La aproximativ o jumătate de oră mai târziu, reprezentanţii parcului au transmis pe contul de Twitter că pompierii le-au cerut oaspeților să se adăpostească în loc datorită închiderii străzilor din apropiere.

Un dispecer al Departamentului de Pompieri din Los Angeles a declarat pentru Los Angeles Times că vizitatorii au evacuat parcul din proprie iniţiativă.

"Noi nu le-am spus să facă acest lucru", a spus Melanie Flores.

Oficialii Departamentului de Pompieri din Los Angeles au declarat că nouă persoane au fost duse la spital din cauza expunerii la fum. Incendiul a fost controlat în proporţie de 20%.

Cauza producerii incendiului este în curs de investigare.​