O companie din Rusia vrea să ofere prime angajatelor sale care vin la serviciu în fustă și machiate, în cadrul unui "maraton al feminității" care va dura o lună, scrie presa rusească, preluată de AFP.

La plimbare in fustaFoto: Agerpres

Tatprof, specializată în producția de profile extrudate de aluminiu, cu sediul în Tatarstan (Volga), a luat această inițiativă pentru a "înfrumuseța" zilele de muncă, a declarat o purtătoare de cuvânt a companiei, Anastasia Kirillova, la postul de radio Govorit Moskva.

"Multe femei poartă automat pantaloni, de aceea sperăm că această acțiune va permite doamnelor noastre să își simtă feminitatea și farmecul lor când vor opta pentru o fustă sau o rochie", a argumentat ea.

Din 27 mai până în 30 iunie, fiecare angajată va beneficia de o primă de 100 de ruble (circa 1,4 euro la cursul de joi) pe zi dacă îndeplinesc condițiile "maratonului feminității" organizat la Tatprof, potrivit afișelor publicitare difuzate de companie pe rețelele sociale.

"Este o excelentă modalitate de a uni echipa noastră" formată în proporție de 70% din bărbați, a asigurat Anastasia Kirillova, subliniind că purtatul pantalonilor nu este interzis pentru femei.