Mii de femei și fete din Coreea de Nord sunt forțate să se prostitueze în China, potrivit unui nou raport al unui grup pentru drepturile omului din Londra, potrivit BBC.

ProstitutieFoto: YouTube

Ele sunt adesea răpite și vândute ca prostituate sau obligate să se căsătorească cu bărbați chinezi, afirmă Inițiativa pentru viitorul Coreei. Femeile sunt adesea prinse pentru că statul chinez primește nord-coreenii care sunt supuși la tortură sau rele tratamente acasă, se arată în raport.

Femeile sunt vândute sau răpite și duse în China sau traficate direct din Coreea de Nord și sunt obligate să intre în cel puțin o formă de sclavie sexuală în decurs de un an de la părăsirea țării lor. Fetele și femeile care lucrează în industria cybersex sunt agresate și forțate să întrețină acte sexuale în fața camerelor web.

"Victimele se prostituează pentru doar 30 de yuani chinezi (4,30 dolari, 3,40 £), vândute ca soții doar pentru 1.000 de yuani ", a spus autorul raportului Yoon Hee. Fetele și femeile în cauză au de obicei vârste cuprinse între 12 și 29 de ani, dar uneori pot fi mai mici.