Sinucidere colectivă, crime sau o combinație între cele două? Misterul se adâncește în Germania, după descoperirea în Germania a trei persoane ucise cu arbalete, în camera unui han: la locuința uneia dintre victime, poliția a descoperit luni două noi cadavre, scrie AFP.

arbaleta sec XVIFoto: Hotnews

Anchetând moartea, la finalul săptămânii trecute, a trei persoane, cu corpurile străpunse de săgeți de arbaletă, polițiștii au făcut o altă descoperire macabră: două noi cadavre de femei au fost descoperite în apartamentul uneia dintre cele trei persoane decedate, la Gifhorn, în Saxonia Inferioară.

Noile victime sunt două femei, a căror vârstă sau cauză a decesului nu au fost precizate la acest stadiu de poliția bavareză.

Sâmbătă, primele trei cadavre au fost descoperite într-un han izolat din Passau, în Bavaria, în apropiere de granița austriacă, la peste 600 kilometri de Gifhorn. O cameristă a descoperit cadavrele după ce a venit să facă curățenie.

Cadavrele erau străpunse de săgeți de arbaletă.

Cele trei victime sunt o femeie de 33 de ani și un bărbat de 53 de ani din Renania-Palatinat, precum și o femeie din Saxonia Inferioară, de 30 de ani. Toate victimele aveau naționalitatea germană.

Cadavrele primelor două victime erau întinse pe pat, în timp ce cel al ultimei se afla pe podea.

Bărbatul și femeia aflați pe pat se țineau de mână, cu săgeți în cap și în piept, potrivit presei locale. Cadavrul de pe podea avea o săgeată în piept.

Poliția a găsit trei arbalete în cameră.

Rezultatele autopsiilor efectuate luni urmează să fie anunțate marți.

Un trio "straniu"

Cele trei persoane s-au înregistrat la recepție vineri seara și au rezervat camera pentru trei nopți. Când au intrat în cameră, nu aveau bagaje.

Bărbatul era îmbrăcat în costum și avea o bară lungă, albă, în timp ce cele două femei erau îmbrăcate în negru, potrivit unor martori citați de Bild.

"Era un foarte straniu" trio, a povestit un client al hotelului.

Poliția investiga luni o mașină pickup pe care era un logo care reprezintă un arcaș.

Bărbatul era arcaș și vânător, potrivit anchetatorilor.

"Nu avem indicii că alte persoane ar fi implicate", a declarat un purtător de cuvânt al poliției, dar înainte de descoperirea celor două noi cadavre.

Potrivit unui purtător de cuvânt al Federației germane de tir, arbaletele pot fi cumpărate fără autorizație de persoane care au împlinit 18 ani.