O fetiță în vârstă de doi ani a fost găsită în Ucraina, lângă trupurile părinților ei, care se pare că erau morți de nouă zile, relatează Daily Mirror.

HotNews.roFoto: Hotnews

Fetița pe nume Alexandra, a fost descoperităemaciată când personalul de intervenție a intrat în apartamentul din Kiev, după ce vecinii s-au plâns de un miros urât. Copilul erala cel de-al șaptelea etaj, de o săptămână saumaimult, cu părinții ei morți.

Părinții ei au fost văzuți ultimadată în viață pe 2 mai, când au fost auziți, de asemenea, certându-se.

Copilul a fost găsit cu cadavrul mamei sale de 27 de ani, Viktoriya Devyatkina, și cel al tatălui de 34 de ani al cărui nume nu a fost datpublicității.Era prea slabă ca să stea înpicioare și a fost transportat de medici la cel mai apropiat spital.

Eaera "grav deshidratată și subnutrită", dar viața ei nu era în pericol, spun rapoarte carecitează organele legii.

Cauza deceselor părinților nu a fost imediat clară și nu este clar nici dacă au murit aproximativ în același timpsau nu. Au fost găsite seringi în apartament și se credea că cuplul era utilizator de droguri.

"Nu au existat semne vizibile de deteriorare a corpurilor bărbatului născut în 1985 și al soției sale născute în 1991", searatăîntr-o declarație a poliției. "Analiza criminalistică vadeterminacauza morții cuplului."

În ciuda acestui fapt, a fost deschis un dosar de crimă în așteptarea rezultatelor testelor criminalistice.

Cinci zile după ce au fost văzuți ultima oară, pe 8 mai, un prieten a postat un apel pe social media careexprima îngrijorarea lui pentru Viktoriya și fiicasa. Trei zile mai târziu, față avea să fie găsită împreună cu trupurile părinților ei.

Nu seștie dacă copilul a avut acces la hrană și apă după ce părinții ei au murit.