Identitatea cadavrelor a două femei, găsite ascunse într-un congelator, într-un apartament din Canning Town est de Londra, la finalul lunii aprilie, au fost identificate de poliție, scrie BBC.

Scena crimeiFoto: pexels.com

Descoperirea macabră a fost făcută după ce poliţiştii au răspuns unei reclamaţii despre ocupantul apartamentului. Identitatea primei femei a fost confirmată de autorități la finalul săptămânii trecute. Este vorba despre Mihrican Mustafa, în vârstă de 38 de ani. Cea de-a doua este Henriett Szucs, o femeie de etnie maghiară în vârstă de 34 de ani.

Mihrican Mustafa, mama a trei copii, cunoscută și ca MJ, a fost declarată dispărută la 10 aprilie anul trecut.

Henriett Szucs locuia în Marea Britanie de mai mulți ani, dar nu avea o adresă fixă. Una dintre rudele femeii a fost informată cu privire la moartea ei, însă identificarea oficială nu a avut încă loc, a adăugat un purtător de cuvânt. Se pare că Szucs a luat legătura telefonic ultima oară cu o cunoștință din Ungaria în vara anului 2016.

În acest caz au fost arestați doi suspecți: un bărbat de 50 de ani, Ted Jolly și un altul în vârstă de 34 de ani a cărei identitate rămâne anonimă. Poliția a declarat că au fost efectuate cercetări însă până în acest moment nu s-a stabilit cauza morții, dar cert este că ambele femei "au suferit răni multiple".