Fotomodelul brazilian Caroline Bittencourt a murit la vârsta de 37 de ani, în timp ce încerca să își salveze câinii de la înec, relatează tmz.com, citat de MEdiafax.

Caroline BittencourtFoto: Instagram

Accidentul a avut loc pe 28 aprilie, în largul arhipelagului Ilhabela. Bittencourt și soțul ei, Jorge Sestini, se aflau pe barca lor cu pânze, care a fost lovită de o furtună puternică.

Câinii cuplului, care se aflau pe ambarcațiune, au fost aruncați în apă. Fotomodelul a sărit după cele două animale, încercând să le salveze de la înec. Partenerul ei de viață i-a sărit în ajutor, însă nu a reușit să o găsească. Jorge Sestini a fost salvat de autorități la câteva ore după incident, iar cadavrul lui Bittencourt a fost găsit pe o plajă pe 29 aprilie. Câinii nu au mai fost găsiți.

Decesul manechinului a fost confirmat de fiica acesteia, Isabelle, pe rețeaua de socializare online Instagram. "Suntem recunoscători pentru susținerea și mesajele pline de afecțiune pe care le-am primit de la prietenii și fanii lui Carol", a scris tânăra de 17 ani.