Vicepreședintele american Mike Pence a declarat duminică faptul că raportul procurorului special Robert Mueller privind ingerințele ruse în alegerile din 2016 indică faptul că Donald Trump este nevinovat și ar trebui salutat de toți cetățenii, relatează Euronews citat de Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

„Ancheta specială a confirmat ceea ce președintele Trump a mai spus; nu a existat o colaborare între campania prezidențială și Rusia în cadrul alegerilor din 2016”, a transmis Pence.

Președintele american Donald Trump și-a manifestat duminică aprecierea față de raportul anchetei efectuate de procurorul special Robert Mueller, conform căruia nu a existat o colaborare cu Rusia în cadrul alegerilor prezidențiale din 2016.

Ulterior, președintele american a oferit mai multe declarații pe acest subiect, prin care a criticat dur ancheta efectuată de Robert Mueller.

„Nu a existat colaborare cu Rusia. Nu a fost nici obstrucționare (a justiției, n.red.). Și a fost o exonerare completă și totală. Așadar, exonerare completă, nicio obstrucționare, vă mulțumesc”, a declarat Donald Trump.