Ce este "Mare înlocuire", invocată de asasinul din Christchurch: O teză complotistă cu origini naziste, care acuză o colonizare musulmană a Europei

de R.M.     HotNews.ro
Vineri, 15 martie 2019, 21:36 Actualitate | Internaţional


Migranti in Lesbos
Foto: Wikimedia Commons - Ggia
Teoria "marii înlocuiri" a populației europene de către imigranți, citată de autorul crimelor din Noua Zeelandă, a fost concepută de foști naziști după război, înainte de a fi popularizată după atentatele din 2001, cu renunțarea la argumentele antisemite, scrie AFP.

Extrema dreapta radicală a dezvoltat tematica distrugerii Europei de către o "colonizare" de imigranți africani după 1945, afirmând că este opera unui complot evreiesc, explică istoricul Nicolas Lebourg pentru Médiapart. După 11 septembrie 2001, partizanii săi au extreas "argumentele antisemite, pentru a face din ea un mit mobilizator rasist și islamofob".

Manifestul ucigașului din Christchurch, intitulat "Marea înlocuire", face referire la "genocidul alb", o formulă folosită de 40 de ani de extrema dreapta radicală anglo-saxonă, potrivit acestui specialist în doctrine extremiste.

"Din 1946, grupări de foști Waffen-SS afirmau că de acum toate Europa va fi ocupată de +negri+ (soldați americani) și de +mongoli+ (soldați ruși), și că este vorba de eliberarea continentului de +ocupare+ printr-o +nouă rezistență+", explică acesta.

Fostul troțkist și membru Waffen-SS René Binet (Franța) va difuza, pe plan internațional, tematica unei mari înlocuiri „organizate” de evrei.

După atentatele din 11 septembrie 2001, partizanii acestei teze acuză "multiculturalismul" pentru a argumenta că populații musulmane imigrante vor "înlocui" populațiile "albe și creștine".

Această teză conține în continuare aspectele complotiste în condițiile în care "înlocuirea" este prezentată acum ca și cum ar fi "organizată de +reprezentanții superclasei mondiale+", notează istoricul Valérie Igounet întru-un studiu pentru Fundația Jean Jaurès.

Scriitorul Renaud Camus a popularizat-o într-o lucrare publicată în 2011 și intitulată "Marea înlocuire", unde "insistă asupra unei +colonizări demografice+ care +afectează chiar identitatea națiunii, și (care) în foarte puțini ani (…) va if ireversibilă+". "Cu alte cuvinte, Franța se pregătește să treacă sub dominația musulmană", a arătat Igounet.

Printre măsurile propuse de Renaud Camus pentru a stopa această "înlocuire" figureză în special abrogarea reîntregirii familiei, interdicția de a adopta copii extra-europeni sau atribuirea exclusivă de ajutoare sociale pentru cetățenii europeni.

Renaud Camus a denunțat vineri atacurile din Noua Zeelandă, calificându-le drept "teroriste, îngrozitoare, criminale, dezastruoase și imbecile".


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

16848 vizualizari

 • -16 (76 voturi)    
  Sincer vorbind e o teorie a conspiratiei dar.. (Vineri, 15 martie 2019, 21:41)

  Lok [utilizator]

  tot e o explicatie mai buna pentru faptul ca acceptam migranti africani din tari fara conflicte ce nu vorbesc vreo limba europeana sau au ceva studii utilizabile. Daca UE nu spune de ce ii aduce aici, orice nebun poate sa dea crezare la orice.
  Asa ca sa nu mai faca pe virgina, UE e umblata de toate natile mai putin ale ei.
  • -5 (31 voturi)    
   E teoria lui Camus (Sâmbătă, 16 martie 2019, 7:05)

   Anges [utilizator] i-a raspuns lui Lok

   O persoana educata atat la Oxford, cat si Universitatea si Institutul de Studii Politice din Paris. Nazistii vorbeau despre ocuparea fortata a Europei de negrii si mongoli (americani si rusi); teoria marii inlocuiri are la baza acceptarea si incurajarea benevola a imigratiei, iar in Franta in particular cel mai mare impact vine din partea populatiei arabe musulmane (americanii negri erau crestini in marea majoritate, iar rusii la fel sau atei).
   • -8 (50 voturi)    
    Bine dar ONG-urile ce fac? (Sâmbătă, 16 martie 2019, 9:43)

    Lok [utilizator] i-a raspuns lui Anges

    Ca imi place la nebuine sa postez linkul asta:
    https://www.youtube.com/watch?v=TbIc1LZqIAw
    Arata ca de 3 ani stiau absolut toti politicienii ca migraniti ilegali sunt adusi de vase a ong-urilor. Cine ii plateste pe astia? De ce nu sunt anchetati? De ce nu apare chestia asta in mass-media? Intrebari care pot radicaliza pe oricine daca nu au un raspuns clar.
    • +13 (25 voturi)    
     Clipul e facut de Gefira. Cine e Gefira? (Sâmbătă, 16 martie 2019, 20:20)

     ptzw [utilizator] i-a raspuns lui Lok

     The international far-right and Russian state-sponsored media’s campaign against Sweden

     Our research found that international far-right and Russian state-supported media outlets are involved in efforts to smear Sweden’s reputation internationally, galvanising xenophobia in North America and Europe, and undermining trust in electoral democracy.

     Some of the smaller accounts at the centre of the Twitter network help shed more light on the kind of actors involved in discussing Sweden as a ‘failed state’: accounts from Belgium representing ‘women against Islam’; anti-White Helmet, pro-Assad accounts; Italian nationalist accounts promoting Salvini; Irish anti-immigrant, anti-abortion activists; Macedonian alt-right amplifiers; and identitarian-linked accounts, such as that of the Gefira Foundation, a think tank on demographic change.

     The Gefira Foundation, which frames itself as a European think tank ‘focused on current demographic changes and
     the consequence on geopolitical and financial development’. In a similar vein to the European far-right group Generation Identity, it spreads theories linked to ‘The Great Replacement’, arguing that native Europeans are gradually being wiped out through the welcoming policies of their governments, especially in countries like Germany and Sweden.

     One of their reports and campaigns about demographic change and migration is called ‘Sweden will remain Sweden, but just in name’. In the report, Gefira suggests that the Swedish government deliberately distorts demographic change data and argues that it is ‘pursuing a systematic re-population policy… to compensate for the low birth rate’.

     http://www.lse.ac.uk/iga/assets/documents/arena/2018/Sweden-Report-October-2018.pdf
     • -3 (17 voturi)    
      Asta nu face observatia incorecta. (Duminică, 17 martie 2019, 14:17)

      Lok [utilizator] i-a raspuns lui ptzw

      Alea sunt vase de ONG care faceau exact la fel pana Italia a oprit imigratia.
      E clar ca gefira are interes sa scada puterea UE prin euroscepticism, dar de ce nu renunta UE la miragtia ilegala? Adica ar fi atata de usor sa nu mai lasi copii sa moara in mediterana.
      • +4 (14 voturi)    
       Prezinti propaganda drept adevar (Duminică, 17 martie 2019, 21:02)

       ptzw [utilizator] i-a raspuns lui Lok

       Sursa nu e credibila, e ombilical legata de grupurile reactionare care imprastie mesaje de dezbinare, ajutate de propaganda rusa.
       • -4 (6 voturi)    
        Nu e credibila. (Luni, 18 martie 2019, 8:08)

        Lok [utilizator] i-a raspuns lui ptzw

        Dar pe marine tracker am fost eu acuma un an, inainte sa zica Italia stop. Si vasele din clip erau pe aceeasi linie. Ba chiar erau doua parcate acolo langa tarm. Poti sa invalidezi cat vrei dar chestia asta nu e ascunsa si toate absolut toate serviciile de informatii din UE stiu asta. Stiu si ca migrantii nu sunt sirieni si nici din tari de conflict. Sunt migranti economici.
        • +2 (4 voturi)    
         Personal anecdotes (Luni, 18 martie 2019, 15:36)

         ptzw [utilizator] i-a raspuns lui Lok

         Nu reprezinta dovezi.
         • -1 (3 voturi)    
          Relatarea apartenentelor nu sunt o refutare (Luni, 18 martie 2019, 16:21)

          Lok [utilizator] i-a raspuns lui ptzw

          Asa ca mai incearca!! Sa iti dau un indiciu. Cauta tu dovezi ca gefira a mintit aici, dar specific aici, deoarece tu faci afirmatia ca este manipulare. Sau te rog la cazuri in care dezinformeaza grosier si demonstrabil.
          Vasele alea inca sunt pe marine tracker si transporta migrantii spre Spania (mai scump dar asta e).
          • +2 (2 voturi)    
           Gefira=propaganda (Luni, 18 martie 2019, 23:12)

           ptzw [utilizator] i-a raspuns lui Lok

           A afirmat ca statisticile demografice din Suedia sunt alterate de autoritati. Nu a prezentat nici o dovada. A afirmat ca exista o politica de repopulare cu imigranti pentru a compensa pentru natalitatea scazuta. N-a prezentat nici o dovada. A afirmat ca italienii si olandezii vor fi minoritari in urmatoarele decenii. Ca "dovada" a prezentat un soft propriu fara detalii legate de datele introduse si metodologie.

           Organul oficial al UE de combatere a dezinformarii a catalogat Gefira ca organ de propaganda pentru minciunile raspandite. Originea si scopul navelor maritime nu au putut fi verificate, e o simpla atribuire a Gefira fara nici un fel de dovezi.

           https://euvsdisinfo.eu/report/ngos-are-smuggling-migrants-into-europe-on-an-industrial-scale/

           https://medium.com/dfrlab/electionwatch-murky-metrics-in-italian-migration-debate-198e80253644
           • -1 (1 vot)    
            Trebuie sa recunosc ... sunt impresionat (Marţi, 19 martie 2019, 8:13)

            Lok [utilizator] i-a raspuns lui ptzw

            Rusii vor sa manipuleze prezentand adevaru? E o tactica neobisnuita care functioneaza doar cand Iluzia actuala se clatina din temelii. Traim vremuri interesante. Dar bravo rusilor ca profita de situatia data.
            • +1 (1 vot)    
             Rusia manipuleaza deformand adevarul (Marţi, 19 martie 2019, 10:02)

             ptzw [utilizator] i-a raspuns lui Lok

             Incearca sa sadeasca neincrederea in autoritati, sa le decredibilizeze cu tot felul de minciuni si intentii, de care sa profite apoi partidele anti-sistem, multe dintre ele sponsoriate de Rusia. Divide et impera. Din pacate aceste mesaje isi gasesc diversi promotori care din naivitate si lipsa de simt critic le accepta si le amplifica apoi pe internet.
             • -1 (1 vot)    
              Deformarea adevarului. (Marţi, 19 martie 2019, 11:18)

              Lok [utilizator] i-a raspuns lui ptzw

              Sau ce face absolut toata mass-media? Vrei sa imi spui ca Rusia face ceva vizibil identificabil cu click-baitul si prin asta manipuleaza? Pai reclamele la TV sunt in aceeasi categorie. Daca astea functioneaza pot sa iti declar cu tarie ca UE-ul are o problema pentru ca imigratia este vizibila si reala in statistici.
              • +1 (1 vot)    
               Unde sunt dovezile? (Marţi, 19 martie 2019, 11:26)

               ptzw [utilizator] i-a raspuns lui Lok

               Ti-am demonstrat ca ceea ce afirmi este fals si continui sa sustii contrariul.
               • -1 (1 vot)    
                Ai demonstrat? (Marţi, 19 martie 2019, 12:37)

                Lok [utilizator] i-a raspuns lui ptzw

                Nu ai nici tu dovezi ca manipuleaza asa cum presupui ca nu au nici ei dovezi la ceea ce spun.
   • -3 (33 voturi)    
    O minciuna ordinara (Sâmbătă, 16 martie 2019, 15:54)

    YorkshireTerrier [utilizator] i-a raspuns lui Anges

    Nazistii au fost amici cu musulmanii:
    Hitler s-a intalnit cu Haj Mohammed Amin al-Husseini, muftiul Ierusalimului si cauta sprijun musulman impotriva evreilor.
    Waffen SS a avut o divizie formata din musulmani bosniaci - 13 Waffen SS Handschar. Uniforma lor era completata cu un fes, nu cascheta obisnuita. Fotografii cu muftiul si cu musulmanii SS se pot vedea aici:
    https://www.google.ro/search?hs=vpr&q=bosnian+muslim+13th+waffen+ss+handschar+division&tbm=isch&source=univ&client=opera&sa=X&ved=2ahUKEwiu6aGp44bhAhUutYsKHcGXD9UQsAR6BAgFEAE&biw=1653&bih=877#imgrc=PGmkS-cuUiYsKM:

    Teoria asta nu are nicio treaba cu fostii membri ai Waffen SS. Avem de-a face cu un istoric de stanga care vrea sa lege orice idee de dreapta de nazism. Ideea a aparut prin anii 70 cand numarul magrebienilor din Franta a inceput sa creasca. Renaud Camus este homosexual declarat, deci e destul de greu sa-l faci nazist. Iar numele de Eurabia a fost inventat de un autor cu origine evreiasca Bat Ye'or (oare o fi un evreu nazist? LOL)
    Wiki: „The theory of the great replacement can be traced back to the 1973 novel Le Camp des Saints by Jean Raspail which depicts the collapse of Western culture owing to an overwhelming "tidal wave" of Third World immigration. The novel, along with the theory of Eurabia developed by the Swiss-Israeli writer Bat Ye'or in 2005, set the ground then for Renaud Camus to develop and present his book entitled The Great Replacement in 2012.”
    • +7 (23 voturi)    
     The Great Replacement (Sâmbătă, 16 martie 2019, 20:41)

     ptzw [utilizator] i-a raspuns lui YorkshireTerrier

     Este o teorie a conspiratiei popularizata de Camus dar care are radacini in ideologia nazista. Noua teorie inlocuieste evreii cu musulmanii.
     • -4 (22 voturi)    
      E o conspiratie,dar nu aia (Sâmbătă, 16 martie 2019, 21:49)

      Setalcott [utilizator] i-a raspuns lui ptzw

      Daca ar fi teorie a conspiratiei Hotnews nu mi-ar fi cenzurat linkul cu interviul cu Eric Kaufmann de pe televiziunea publica din Canada. Un link cu Barbara Spectre nici nu mai incerc.
      • +2 (10 voturi)    
       Nu e conspiratie ca ti-a cenzurat linkul (Duminică, 17 martie 2019, 21:18)

       ptzw [utilizator] i-a raspuns lui Setalcott

       Daca il publica era conspiratie. Deci de publicarea linkului tau depinde soarta acestei teorii. God complex.
     • -5 (21 voturi)    
      Cam asa au zis si rusii in Basarabia (Duminică, 17 martie 2019, 9:45)

      Anarb [utilizator] i-a raspuns lui ptzw

      Am eliberat-o de fascistii romani. Nu conteaza ca Antonescu a distrus practic Garda de fier. Propaganda pune eticheta de nazism, fascism, rasism si e o scuza buna pentru orice pe urma.
      • +8 (22 voturi)    
       Antonescu a fost un criminal (Duminică, 17 martie 2019, 11:05)

       sprite [utilizator] i-a raspuns lui Anarb

       Antonescu a promovat o politică antisemită de purificare etnică dură, concretizată prin masacre, atrocități și jafuri față de cetățenii români de etnie evreiască: Pogromul de la Iași, „trenurile morții”, deportările în Transnistria, Masacrul de la Odesa și altele.

       La sfârșitul lui octombrie 1941, articole redacționale din presa română – care exprimau linia oficială – au anunțat că „problema evreiască a intrat în faza soluției finale și că niciun om din lume și nicio minune nu pot împiedica soluționarea ei”. Guvernul a anunțat că România „s'a înscris printre națiunile care sunt hotărîte să colaboreze efectiv pentru rezolvarea definitivă a problemei evreiești, nu numai locale, dar și europene.”

       Politica de purificare etnică declanșată și controlată de Ion Antonescu a fost aplicată atât prin declarații personale, cât și în cadrul ședințelor de cabinet, ca directive ministeriale. Într-o scrisoare de răspuns trimisă unui intelectual care i-a elogiat politica antisemită, Antonescu s-a obligat să-i elimine complet pe evreii din România: „Nimeni și nimic nu mă va împiedica, atâta timp cât voiu trăi, de a împlini opera de purificare.”
       https://ro.wikipedia.org/wiki/Ion_Antonescu#Antisemitismul_activ_%C8%99i_%E2%80%9ECur%C4%83%C8%9Birea_terenului%E2%80%9D

       Astia sunt idolii extremei drepte.
       • +6 (20 voturi)    
        Comentariu sters de utilizator (Duminică, 17 martie 2019, 12:28)

        [anonim] i-a raspuns lui sprite

       • -5 (21 voturi)    
        Mda, d-aia l-au si impuscat comunistii (Duminică, 17 martie 2019, 13:16)

        Anarb [utilizator] i-a raspuns lui sprite

        Rechizitoriul tau reflecta bine procesul popular din ‘46. Doar ca pe linia frontului Iasul era sub comandament german in timpul pogromului, iar Antonescu a transmis in scris nemtilor ca el preda comanda frontului romanesc daca se mai repeta asa ceva. La Odesa a fost o reactie locala urmare a atentatului asupra armatei romane in urma caruia au murit peste 60 de soldati si ofiteri romani, inclusiv generalul Glogojanu (pe timp de razboi exista legea martiala si se fac executii fara judecata). Exista insa corespondenta intre prefectul roman al orasului si Antonescu in care maresalul confirma ca nu a fost consultat.
        Cat despre solutia finala nu stiu ce presa ai citit sau de cand wiki e document istoric, dar realitatea ca din Romania (exceptand partea ocupata de unguri) niciun tren nu a plecat spre lagarele naziste. Romania a fost singura tara din Axa care a refuzat expres asta si e mentionat in protocoalele dintre diplomatiile romana si germana.
        Ma mira ca nu ai zis nimic de Pogromul de la Buc. Poate pentru ca armata la ordinul lui Antonescu a intervenit si dupa 3 zile de lupte a anihilat toate fortele legionare. Au fost soldati romani stropiti cu benzina si arsi de vii de legionari. Dar da, rusii aveau nevoie sa lupte impotriva unei armate de fascisti.
        • +5 (15 voturi)    
         Comentariu sters de utilizator (Duminică, 17 martie 2019, 17:57)

         [anonim] i-a raspuns lui Anarb

         • -5 (13 voturi)    
          Mananci castane (Duminică, 17 martie 2019, 23:32)

          ids [utilizator] i-a raspuns lui

          Armata romana a luptat pe viata si pe moarte cu legionarii in Buc. Nu s-a atins de niciun evreu.
          Iasiul era sub ocupatie germana ca era linia frontului.
          • +6 (6 voturi)    
           Comentariu sters de utilizator (Luni, 18 martie 2019, 13:26)

           [anonim] i-a raspuns lui ids

        • +4 (12 voturi)    
         Spui povesti (Duminică, 17 martie 2019, 21:24)

         ptzw [utilizator] i-a raspuns lui Anarb

         Mai sunt unii istorici revizionisti care neaga Holocaustul asa ca nu ma mira ca se gasesc si diversi amatori care neaga crimele lui Antonescu.
        • +6 (14 voturi)    
         Tipic extremei drepte (Duminică, 17 martie 2019, 22:38)

         sprite [utilizator] i-a raspuns lui Anarb

         Negarea istoriei
         https://www.yadvashem.org/holocaust/about/final-solution-beginning/romania.html
         https://www.researchgate.net/publication/290882026_Ion_Antonescu_and_the_Holocaust_in_Romania
       • +4 (18 voturi)    
        Comentariu sters de utilizator (Duminică, 17 martie 2019, 14:19)

        [anonim] i-a raspuns lui sprite

        • -5 (21 voturi)    
         Vorbe, lozinci (Duminică, 17 martie 2019, 15:35)

         ids [utilizator] i-a raspuns lui

         Anarb ti-a dat fapte si date. Combate-le daca ai argumente.
         Plus ca mie nu-mi pare ca a glorificat pe cineva. Doar a raspuns la niste afirmatii.
         • +7 (17 voturi)    
          Comentariu sters de utilizator (Duminică, 17 martie 2019, 16:54)

          [anonim] i-a raspuns lui ids

          • -3 (9 voturi)    
           In primul rand ca Ucraina se scrie fara k (Luni, 18 martie 2019, 0:08)

           ids [utilizator] i-a raspuns lui

           Da’ deh, deformatie de la chirilice.
           Niciun evreu de pe teritoriul Romaniei mai putin partea ocupata de Ungaria (ungurii i-au trimis in lagarele naziste) si Basarabia disputata cu rusii nu a fost deportat.
           Singurii deportati au fost evreii rusi din Basarabia colonizati acolo de sovietici care nu vorbeau o boaba romana (nici macar ucrainiana nu vorbeau) si au luptat cu inversunare impotriva romanilor.
           Ei au fost dusi peste Nistru de unde au venit.
           Orice legatura intre armata romana si legionari e o aberatie cata vreme Antonescu era dusmanul de moarte al Gardei.
           Pentru cultura ta generala prima lui sotie a lui Antonescu, Rasela Mendel, a fost evreica si a avut cu ea un copil, mama vitrega a lui Antonescu era evreica Frida Cuperman, Willi Filderman, presedintele asociatiei evreiesti i-a fost coleg de clasa maresalului si prieten. Da o cautare pe net daca nu crezi.
           Cum explici ca la atata antisemitism cat ii aloci a fost inconjurat de evrei?
           Cate situatii similare sau macar apropiate stii la nazisti? Crezi ca e o intamplare ca Romania a refuzat sa trimita evrei in lagarele naziste de exterminare?
           Informatiile despre tratamentul evreilor basarabeni deportati in Transnistria sint cumva din surse rusesti, armata sovietica eliberatoare a teritoriului de fascistii romani?
           • +5 (5 voturi)    
            Comentariu sters de utilizator (Luni, 18 martie 2019, 12:22)

            [anonim] i-a raspuns lui ids

         • +4 (12 voturi)    
          Alea nu sunt date sunt povesti (Duminică, 17 martie 2019, 21:26)

          ptzw [utilizator] i-a raspuns lui ids

          Citeste istorie ca uite ce patesti daca esti prost informat, ajungi sa negi crimele impotriva evreilor comise de Antonescu.
         • +3 (11 voturi)    
          Dovezi (Duminică, 17 martie 2019, 22:39)

          sprite [utilizator] i-a raspuns lui ids

          https://www.yadvashem.org/holocaust/about/final-solution-beginning/romania.html
          https://www.researchgate.net/publication/290882026_Ion_Antonescu_and_the_Holocaust_in_Romania
          • -5 (9 voturi)    
           Comentariu sters de utilizator (Luni, 18 martie 2019, 7:06)

           [anonim] i-a raspuns lui sprite

           • +4 (4 voturi)    
            Adevarul istoric (Luni, 18 martie 2019, 13:37)

            sprite [utilizator] i-a raspuns lui

            https://encyclopedia.ushmm.org/content/en/article/romania
            https://holocaustphotoarchives.com/the-holocaust-in-romania/
            http://www.inquiriesjournal.com/articles/947/the-holocaust-in-romania-the-extermination-and-protection-of-the-jews-under-antonescus-regime
        • +5 (15 voturi)    
         Sunt un pericol public (Duminică, 17 martie 2019, 16:53)

         sprite [utilizator] i-a raspuns lui

         Toate comentariile de fata stau marturie rasismului, negationismului, apetentei pentru violenta, conspiratii, fabulatii.
         • -6 (6 voturi)    
          Asa e, adevarul e periculos (Luni, 18 martie 2019, 7:37)

          Anarb [utilizator] i-a raspuns lui sprite

          Logica e periculoasa.
          Sfideaza propaganda de pe mii de saituri la care mii de propagandisti fac trimitere cand li se cer dovezi.
          Problema e ca dovada e aia de atunci, nu ce scrie unu despre eveniment. Daca mai cauti si acum netul iese ca Mihaila Cofariu e ungur si romanii erau aia care-l bateau cu bestialitate.
          • +4 (4 voturi)    
           Projection (Luni, 18 martie 2019, 13:38)

           sprite [utilizator] i-a raspuns lui Anarb

           Ii acuzi pe altii de ceea ce faci tu.

           https://encyclopedia.ushmm.org/content/en/article/romania
           https://holocaustphotoarchives.com/the-holocaust-in-romania/
           http://www.inquiriesjournal.com/articles/947/the-holocaust-in-romania-the-extermination-and-protection-of-the-jews-under-antonescus-regime
      • +5 (13 voturi)    
       Irelevant (Duminică, 17 martie 2019, 21:21)

       ptzw [utilizator] i-a raspuns lui Anarb

       Si comunistii omorau alti comunisti, lucrul asta nu-i transforma in eroi. Antonescu a eliminat Garda pentru ca devenise prea haotica iar el era un om care prefera uciderea in mod ordonat.
  • -5 (31 voturi)    
   Vrei conspiratie? (Sâmbătă, 16 martie 2019, 11:34)

   Anges [utilizator] i-a raspuns lui Lok

   Uite cum intr-o ora s-au dat cate 40-50 de voturi pe minus la unii si pe plus la cei de opinii opuse.
   La nr. de comentarii imi pare exclus ca 40-50 de simpli cititori in acelasi interval scurt sa piarda timpul aferent votului la vreo 30 de comentarii si sa le si citeasca.
   • -2 (4 voturi)    
    De parca ar fi prima data! (Luni, 18 martie 2019, 14:16)

    Lok [utilizator] i-a raspuns lui Anges

    Am aceasta problema de cand critic USR-u. Si cel mai intens de cand a fost ales Trump. E ciudat dar nu as spune ca e o conspiratie. Sunt doar postaci ce isi fac treaba. Soros sau mai sus, cineva ii plateste.
 • -11 (85 voturi)    
  Adevarul gol golut ! (Vineri, 15 martie 2019, 21:55)

  dincannes [utilizator]

  Este o realitate !
  Statisticile demografice o confirma !
  Peste 2000 de moschei in Franta !
  "Libertate, Egalitate, Fraternitate", suntem toti de acord, dar fata de ai tai, nu fata de tot globul pamintesc !
 • -25 (59 voturi)    
  Asa, si? (Vineri, 15 martie 2019, 22:23)

  Ion_RoaitaDA [utilizator]

  Intr-un studiu facut de un think thank din anii 70 important, era pericolul islamizarii Frantei.
  Adica sa puna mana pe arma atomica musulmanii.
  Deja Pakistanul are arma atomica, dar acum e deja cum si cand va declansa urgia nucleara.
 • +19 (105 voturi)    
  Sunt multi idioti care cred in tampeniile astea (Vineri, 15 martie 2019, 22:37)

  bestol [utilizator]

  Se remarca prin comentariile impotriva imigrantilor, impotriva multiculturalismului, impotriva globalizarii, impotriva elitelor, impotriva progresistilor. Se plang ca albii sunt discriminati si supusi unui genocid.

  Neaga incalzirea globala, denunta feminismul, ecologismul, politicile sociale si sunt mari fani Trump. Sunt imuni la argumente, la logica si fapte. Totul e o conspiratie a presei, a lui Soros, a neomarxistilor, a intelectualilor progresisti, a elitelor de la Bruxelles, care comploteaza impotriva culturii europene. Se plang ca vor sa ne faca pe toti gay, feministi si musulmani.

  Din cand in cand cate unul mai sarit de pe fix se satura sa se lamenteze pe forumuri si trece la actiune. Aceasta ideologie mincinoasa si criminala otraveste mintile multor prosti care se radicalizeaza pe zi ce trece.
  • -15 (63 voturi)    
   Iar tu ești conservator, corect? :) (Vineri, 15 martie 2019, 22:49)

   Harald [utilizator] i-a raspuns lui bestol

   ...
  • -12 (58 voturi)    
   albii sunt discriminati (Sâmbătă, 16 martie 2019, 1:14)

   jondo [utilizator] i-a raspuns lui bestol

   -
  • -12 (36 voturi)    
   Asculta/citeste Patrick Moore (Sâmbătă, 16 martie 2019, 7:18)

   Anarb [utilizator] i-a raspuns lui bestol

   Asa o sa-ti dai seama care-i treaba cu incalzirea globala. Daca si un co-fondator Greenpeace cu studii de biologie si doctorat in silvicultura e negationist, nu stiu ce sa mai zic.
 • -13 (85 voturi)    
  multiculturalism (Vineri, 15 martie 2019, 22:39)

  sphinx [utilizator]

  Multiculturalismul este o politica mortala pentru civilizatie, deoarece valorile promovate in mod explicit in Coran sunt uciderea si aducerea in sclavie a tuturor celor care nu cred in Allah (a se vedea cap.9 si altele), pentru instaurarea globala a Islamului.
  Dpdv ideologic nu exista diferente intre Main Kampf si Coran.
  • +12 (40 voturi)    
   Smells like nazi propaganda (Sâmbătă, 16 martie 2019, 13:02)

   bimor [utilizator] i-a raspuns lui sphinx

   nazistii urau cosmopolitismul si amestecarea raselor. In Coran "Popoarele Cartii", iudeii si crestinii, au un statut special si sunt protejati. Nicaieri nu scrie despre uciderea necredinciosilor, e o minciuna. Multiculturalismul e la baza oricarei civilizatii care se respecta, un semn al tolerantei si democratiei.
 • -12 (76 voturi)    
  Statistici (Vineri, 15 martie 2019, 22:52)

  Vade Retro [utilizator]

  Dincolo de orice polemica, cateva realitati indisputabile:
  - prenumele masculin cel mai frecvent in Bruxelles: Mohamed (sursa: institutul belgian de statistica)
  - numele de familie cel mai frecvent in Bruxelles: Diallo. Pe locul 2: Bah (ambele africane. Sursa: ibidem)
  - populatia musulmana in Europa: 4.9% in 2016. Proiectia demografica 2050: intre 11.2% si 14%. (sursa: Pew Research Center)
  - numarul mediu de copii/femeie in UE: 2.6 musulmani, 1.6 ceilalti. (ibidem)
  - recordul de fecunditate: Nigeria, 7.2 copii/ femeie. (sursa: Wikipedia)
  - populatia Africii in 1930: 150 milioane. 2018: 1300 milioane. Proiectie 2050: 2500 milioane. (sursa: Stephen Smith)
  - 42% dintre africanii intre 15 si 25 de ani declara ca vor sa emigreze (sursa: institutul Gallup, 2016)
  • +20 (70 voturi)    
   Si solutia care e...sa-i omoram? (Vineri, 15 martie 2019, 23:54)

   banel [utilizator] i-a raspuns lui Vade Retro

   Nici mie nu-mi plac astia, dar mi se pare situatia de acum este fix la fel cu cea din anii 30, cu diferenta ca am inlocuit evreii cu musulmanii.
   • -15 (65 voturi)    
    Despre republicile sovietice din anii '20, nimic? (Sâmbătă, 16 martie 2019, 0:54)

    Harald [utilizator] i-a raspuns lui banel

    Extrema dreaptă a ajuns la acțiunile din anii '30 abia după înființarea de republici sovietice în Bavaria și Ungaria, imediat după Primul Război Mondial. Cinstit e să recunoști și cauza, nu să blamezi doar efectul.

    Exact asta se întâmplă și acum, sute de activiști neo-marxiști umplu forumurile cu atitudini agresive, așa că extrema dreaptă răspunde cum știe ea mai bine. Cei ca tine duc la situația asta, nu altcineva.
    • +20 (42 voturi)    
     despre nazism (Sâmbătă, 16 martie 2019, 11:47)

     kent8 [utilizator] i-a raspuns lui Harald

     nazismul s-a inspirat copios din comunism. Sociologul Johann Plenge vorbea de national socialism, ca de altfel si Oswald Spengler, insa au inlocuit solidaritatea de clasa cu cea etnica. Ambii au influentat doctrina nazista. Nazismul ca si comunismul s-a opus capitalismului, individualismului, liberalismului, democratiei, drepturilor individuale si le-au inlocuit cu autoritarism, colectivism, etatism, teroare.

     Nazismul are radacini in nationalismul german si in antisemitismul sec. 19. Hitler a profitat de umilinta resimtita de germani in urma pierderii razboiului si de suferintele cauzate de criza economica pentru a le directiona ura impotriva evreilor. A folosit evreii ca pe tapi ispasitori responsabili de toate relele din societate. Articolul de fata explica corect originile naziste ale actualei teorii a inlocuirii.
   • -13 (61 voturi)    
    evreii nu aveau o tara atunci (Sâmbătă, 16 martie 2019, 0:56)

    jondo [utilizator] i-a raspuns lui banel

    musulmanii au zeci de tari. dar vin in europa, si le strica si pe astea.
   • -11 (61 voturi)    
    Nici vorba. (Sâmbătă, 16 martie 2019, 1:18)

    Vade Retro [utilizator] i-a raspuns lui banel

    Nu omorâm pe nimeni. Nu suntem barbari.

    Solutii posibile:
    - limitam numarul de imigranti legali primiti anual.
    - alegem pe cine primim si pe cine nu primim in Europa. Primim doar oameni calificati si care se pot integra si aduce beneficii societatii noastre.
    - aparam granitele externe impotriva imigratiei ilegale.
    - expulzam imigrantii ilegali, imigrantii care nu se integreaza, care comit crime.
    - limitam ajutoarele sociale pentru straini.
    - sprijinim natalitatea europenilor!
    • +16 (42 voturi)    
     naivitate (Sâmbătă, 16 martie 2019, 11:50)

     kent8 [utilizator] i-a raspuns lui Vade Retro

     orice explicatie a realitatii realizata prin apel la teorii rasiale si conspiratii va duce in final la crima. Solutiile tale sunt fanteziste atata timp cat in centrul acestei teorii sta sustinerea ca musulmanii nu pot fi integrati, nu sunt compatibili cu cultura Europei si reprezinta un pericol la adresa existentei crestinilor. Populatia odata indoctrinata cu aceste idei periculoase nu va accepta sa mai primeasca imigranti musulmani, iar actiunile violente impotriva lor li se vor parea justificate in numele doctrinei apararii, ironic avand in vedere ca asta invoca si teroristii islamici sinucigasi.
     • -8 (36 voturi)    
      Nu e conspiratie. E adevar. (Sâmbătă, 16 martie 2019, 13:34)

      Vade Retro [utilizator] i-a raspuns lui kent8

      Cei care traiesc in contact cu aceste comunitati de imigranti africani vad cu proprii ochi realitatea. Majoritatea acestor imigranti nu s-au integrat si nu se vor integra niciodata (spre deosebire de cei din Balcani).
      Sunt cartiere intregi in care legea republicana a disparut.

      Cu timpul, problema va deveni evidenta pentru toata lumea. Dar deja e prea tarziu.

      Recent, presedinta consiliului regional Paris, Valérie Pécresse, a declarat ca "situatia din aceste cartiere este exploziva" (sursa: Le Figaro).
      • +5 (17 voturi)    
       E conspiratie (Duminică, 17 martie 2019, 9:42)

       sprite [utilizator] i-a raspuns lui Vade Retro

       Cei care au vecini imigranti sunt mai toleranti decat cei care nu au pentru ca vad realitatea cu ochii lor, ceilalti o afla de pe siteurile extremiste care ii demonizeaza. Asa s-a intamplat si cu romanii, polonezii, li se crease o imagine de salbatici de catre populistii de dreapta.
       • -6 (20 voturi)    
        N-are nicio treaba (Duminică, 17 martie 2019, 10:00)

        Iomen [utilizator] i-a raspuns lui sprite

        Arata-mi romani si polonezi care s-au detonat in public. Indiferent de discutii toata lumea stie asta si ca la Viena am fost uniti impotriva semilunei.
        • +7 (19 voturi)    
         Dar crime au comis? (Duminică, 17 martie 2019, 11:07)

         sprite [utilizator] i-a raspuns lui Iomen

         Dar violuri? Jafuri? Dar crestinii albi au facut atentate? Generalizarile sunt absurde si au ca efect amplificarea violentei.
         • -5 (17 voturi)    
          Pai nu stiu, au comis? (Duminică, 17 martie 2019, 13:19)

          Anarb [utilizator] i-a raspuns lui sprite

          Dar francezii, dar englezii, dar japonezii, dar chinezii, dar sud-africanii negrii?
          Asa e, generalizarile sint absurde.
          • +5 (15 voturi)    
           Daca sunt absurde de ce le faci? (Duminică, 17 martie 2019, 16:55)

           sprite [utilizator] i-a raspuns lui Anarb

           Sau sunt bune doar cand sunt indreptate impotriva altor religii sau etnii?
           • -4 (16 voturi)    
            Pai el le-a facut sau tu? (Duminică, 17 martie 2019, 17:16)

            Anges [utilizator] i-a raspuns lui sprite

            Ia reciteste comentariile!
            • +5 (15 voturi)    
             El (Duminică, 17 martie 2019, 17:46)

             sprite [utilizator] i-a raspuns lui Anges

             Eu zic ca daca unii comit atentate nu se poate invinovati tot grupul, el zice ca da, atunci consecinta logica este ca toti crestinii albi sunt vinovati din cauza unui nebun extremist care omoara nevionovati.
             • -4 (10 voturi)    
              Esti bolnav amice (Luni, 18 martie 2019, 0:10)

              ids [utilizator] i-a raspuns lui sprite

              Du-te si te trateaza
              • +4 (4 voturi)    
               Ad hominem (Luni, 18 martie 2019, 13:27)

               sprite [utilizator] i-a raspuns lui ids

               Se pare ca ti s-a golit tolba de argumente. Sa se trateze cei care sustin extremismul si conspiratiile.
   • -11 (41 voturi)    
    Incorect (Sâmbătă, 16 martie 2019, 7:38)

    ids [utilizator] i-a raspuns lui banel

    Evreii se integrasera in societatea europeana. Vorbeau limba, multi isi schimbasera numele, iar valorile religioase iudeo-crestine sint similare.
    Astia, cum le spui tu, nu se integreaza. Ori imigratia fara asimilare inseamna colonizare. De ce ar accepta cineva colonizarea cu populatii si valorile lor care fug din tari esuate tocmai din cauza acestor valori?
    Amerindienii si aborigenii au luptat impotriva colonistilor europeni desi acestia aduceau o cultura superioara, iar stanga actuala ii sustine si condamna colonizarea teritoriilor lor. De ce stanga nu le recunoaste si europenilor acest drept?
    • +15 (47 voturi)    
     si musulmanii sunt integrati (Sâmbătă, 16 martie 2019, 12:08)

     kent8 [utilizator] i-a raspuns lui ids

     sunt de sute de ani in Balcani, avem si noi in Romania. Ce afirmi despre evrei nu este corect dpdv al perceptiei acelor vremuri. Crestinii i-au dispretuit multa vreme pe evrei pe motivul ca l-au ucis pe Isus. Resentimentele lor s-au cristalizat in antisemitism cu consecinte negative la adresa acestora, pogromuri, deportari, confiscarea averilor si asta inainte de actiunile nazistilor.

     Evreii au fost considerati neintegrabili, loiali doar celor ca ei, rezistenti la acceptarea altor valori si ostili altor culturi. Au fost considerati inamici insidiosi care conspira ocult pentru a acapara puterea si domni in baza ideii ca sunt poporul ales. Multi lideri politici au incurajat formarea statului Israel din motive antisemite, doreau sa scape de evreii din tarile lor.

     Europenii au cucerit si ocupat americile prin violenta, imigrantii nu vin in Europa ca si forta armata. Fug de obicei ca sa scape de regimurile nedemocratice din tarile lor, de saracie, vin aici cu o speranta si sunt intampinati cu ura. E absurd sa credem ca fug de intoleranta de acasa doar ca sa o instituie aici. Daca o preferau ramaneau acolo.
     • -10 (36 voturi)    
      Sunt în special migranți economici (Sâmbătă, 16 martie 2019, 13:52)

      BlaBla1234 [utilizator] i-a raspuns lui kent8

      Și majoritatea vor în țări care le oferă pomeni consistente ...
      • +7 (19 voturi)    
       Cei care migreaza isi cauta de munca (Duminică, 17 martie 2019, 9:44)

       sprite [utilizator] i-a raspuns lui BlaBla1234

       Ca si romanii.
       • -8 (20 voturi)    
        Corect e emigreaza (Duminică, 17 martie 2019, 10:03)

        Iomen [utilizator] i-a raspuns lui sprite

        Migratie e altceva.
        S-a spus de zeci de ori pe sait: sa-si caute, dar sa se integreze in societate. Altfel e colonizare.
        • +6 (20 voturi)    
         Asta si fac daca sunt lasati (Duminică, 17 martie 2019, 11:10)

         sprite [utilizator] i-a raspuns lui Iomen

         Insa extremistii nu vor asa ceva, vor o Europa alba crestina, orice altceva e o impuritate.
         • -6 (18 voturi)    
          Pai si? (Duminică, 17 martie 2019, 13:26)

          Anarb [utilizator] i-a raspuns lui sprite

          E gresit daca vor o Europa alba si crestina? Ai ceva impotriva?
          E gresit ca japonezii nu au vrut sa-i primeasca pe americanii condusi de Peary? Ca amerindienii nu au vrut sa-i primesca pe colonisti?
          Imagine there’s no country and no religion too.Multi stiu cantecul, dar nu e obligatariu sa le placa. Asta inseamna libertate; sa poti sa alegi daca primesti imigranti sau nu.
          • +5 (19 voturi)    
           Dovada rasismului (Duminică, 17 martie 2019, 17:00)

           sprite [utilizator] i-a raspuns lui Anarb

           "E gresit daca vor o Europa alba si crestina?"
           Cu ce difera fata de teoriile rasiale naziste?
           Natiunile sunt multietnice, multirasiale, diversitatea religioasa este protejata. Ce spui este ingrozitor, nici macar nu constientizezi.
           • -4 (16 voturi)    
            Faci o confuzie (Duminică, 17 martie 2019, 17:34)

            Anges [utilizator] i-a raspuns lui sprite

            ...intre protectia dreptului grupurilor religioase, etnice sau de orice natura dintr-un stat si idea de natiune. Natiunea maghiara sau romana sau italiana nu e multietnica. Cea americana sau elvetiana, da este.
            Exact asta e idea; nimeni nu poate impune unei natiuni sa fie multietnica de exemplu sau nu. Natiunea se autodefineste si se simte unita de aceleasi elemente.
            Diferenta fata de nazism e evidenta; nazistii se o considerau o rasa superioara si doreau epurarea pe teritoriul statului german pentru a ramane doar natiunea germana. Romanii, ca sa dau un exemplu simplu, au aceeasi rasa, limba si sint in proportie covarsitoare crestini ortodocsi, dar statul roman modern respecta si conserva cu succes de 100 de ani natiuni si religii conlocuitoare diferite.
            • +4 (12 voturi)    
             Nu (Duminică, 17 martie 2019, 22:46)

             sprite [utilizator] i-a raspuns lui Anges

             Extrema dreapta vrea omogenitate rasiala si religioasa, fara africani, musulmani. Statele nu acorda cetatenie in functie de rasa, religie, etnie. Romania si alte state au in componenta si maghiari si romi si etnici germani. Criteriul rasial e inuman si criminal.

             "E gresit daca vor o Europa alba si crestina?"
             Da, e gresit.
             • -4 (10 voturi)    
              Si uite asa marxismul se impune (Luni, 18 martie 2019, 0:42)

              Iomen [utilizator] i-a raspuns lui sprite

              In numele unui scop pe mai inalt decat individul trebuie sa te conformezi. Cand am mai auzit asta? Cumva in ‘46?
              • +3 (3 voturi)    
               De rasul curcilor (Luni, 18 martie 2019, 13:25)

               sprite [utilizator] i-a raspuns lui Iomen

               Care marxism? Pitici pe creier.
     • +10 (24 voturi)    
      Comentariu sters de utilizator (Sâmbătă, 16 martie 2019, 22:35)

      [anonim] i-a raspuns lui kent8

     • -6 (18 voturi)    
      Comentariu sters de utilizator (Duminică, 17 martie 2019, 9:06)

      [anonim] i-a raspuns lui kent8

      • +6 (20 voturi)    
       Dezinformezi (Duminică, 17 martie 2019, 11:14)

       sprite [utilizator] i-a raspuns lui

       Razboaiele le-a pornit Milosevici cu retorica lui nationalista. In Romania musulmanii nu au pornit nici un razboi, nici in SUA, nici in Germania si pe unde mai sunt.

       In Basarabia nici rusii nu sunt prieteni si astia sunt crestini. Sa-ti mai zic si de crestinii maghiari si ce au facut prin Transilvania in al doilea razboi mondial?
       • -4 (20 voturi)    
        Sigur (Duminică, 17 martie 2019, 13:32)

        Anarb [utilizator] i-a raspuns lui sprite

        De la Rovine si pana la Dealul Spirii ne-am luptat cu fantome, nu cu musulmanii timp de 500 de ani.
        • +4 (16 voturi)    
         Asa si? (Duminică, 17 martie 2019, 17:03)

         sprite [utilizator] i-a raspuns lui Anarb

         Ne-am luptat si cu polonezii, ungurii, rusii. Ii uram pe toti acum? Ii interzicem pe toti? Ignori contextul istoric pentru a justifica atitudini intolerante.
         • -4 (14 voturi)    
          Niciun asa si (Duminică, 17 martie 2019, 17:39)

          Anges [utilizator] i-a raspuns lui sprite

          Tu spui ineptie peste ineptie, gen musulmanii n-au pornit niciun razboi in Romania si omu’ ti-a dat cu evidenta peste nas.
          N-a spus nici ca iubeste, nici ca uraste vreun musulman, polonez sau extraterestru.
          Lasa teoriile marxiste si revino in realitate.
          • +3 (13 voturi)    
           Calm (Duminică, 17 martie 2019, 22:50)

           sprite [utilizator] i-a raspuns lui Anges

           Musulmanii din Romania n-au pornit nici un razboi, convietuiesc pasnic alaturi de romani. Razboaiele din trecut nu demonstreaza ca musulmanii sunt violenti, pentru ca razboaie am avut si cu crestinii. Faptul ca musulmanii s-au integrat bine in societate in multe state demonteaza teza conforma careia islamul e incompatibil cu cultura noastra.
           • -4 (10 voturi)    
            Raiaua Giurgiu sau Braila unde erau? (Luni, 18 martie 2019, 0:17)

            ids [utilizator] i-a raspuns lui sprite

            De unde crezi ca veneau si faceau Buc una cu pamantul doar pe la 1848?
            Cand sint sub 0,5% si n-au arme ce ai vrea sa faca acum? Ia sa fie macar 10%. Uita-te la gagauzi ce figuri fac. Uita-te ce e in Bulgaria.
            O tii una si buna cu poezia invatata in franceza de la Macrou.
            • +3 (3 voturi)    
             Deja e jenant (Luni, 18 martie 2019, 13:24)

             sprite [utilizator] i-a raspuns lui ids

             Musulmanii din Romania nu sunt violenti, nu comit atentate si traiesc pasnic de multa vreme, ceea ce dovedeste ca s-au integrat si ca e falsa teoria asta cu neintegrarea. E folosita pentru a justifica ura fata de ei.

             Folosirea unor razboaie din trecut pentru a crea imaginea unor oameni violenti este fara sens, alea au avut cauze politice, economice si nu au fost singulare, am avut razboaie si cu crestini, albi, europeni. De ce nu le folosesti si pe alea ca sa justifici ura fata de alte popoare sau confesiuni?

             Pentru ca tu ai o problema cu musulmanii, ti-ai format o idee falsa despre ei si incerci sa o justifici cu tot felul de evenimente istorice scoase din context.
   • -10 (24 voturi)    
    mdea, toata lumea a auzit de atentatele evreilor (Sâmbătă, 16 martie 2019, 17:58)

    AliKimiku [utilizator] i-a raspuns lui banel

    din anii 30.
    • +6 (20 voturi)    
     Herschel Grynszpan (Duminică, 17 martie 2019, 9:45)

     sprite [utilizator] i-a raspuns lui AliKimiku

     Nazistii s-au folosit de acel atentat pentru a porni macelul impotriva evreilor.
     • -5 (19 voturi)    
      Si Austro-Ungaria de cel de la Sarajevo (Duminică, 17 martie 2019, 10:09)

      Iomen [utilizator] i-a raspuns lui sprite

      ...pentru Primul razboi mondial. Si?
      E o manipulare ieftina asta prin asociere. 1-2 nazisti. Asa facea si bolsevicii cu toti dusmanii: ii faceau fascisti. ;p
      • +6 (20 voturi)    
       Ai dreptate (Duminică, 17 martie 2019, 11:16)

       sprite [utilizator] i-a raspuns lui Iomen

       "E o manipulare ieftina asta prin asociere"
       Adica cum fac extremistii de dreapta, fac cativa musulmani atentate si brusc toti musulmanii sunt vinovati. Vina prin asociere.
       Sa-ti mai zic si de retorica extremista de dreapta care-i numeste comunisti pe toti cei care nu sunt de acord cu ei?
       • -5 (19 voturi)    
        Da, da prin asociere (Duminică, 17 martie 2019, 13:40)

        Anarb [utilizator] i-a raspuns lui sprite

        Brigazile rosii si Baader Meinhof au fost asociate gresit cu stanga. Si nici nu s-au antrenat la baza OEP din Marea Jamahirie Araba Libiana Populara si Socialista. Vezi cum se leaga relatiile astea istorice!? :)
        Si cum provin emigrantii din Siria lui Bashar al Assad unde rusii au singura baza militara din Mediterana de pe vremea Razboiului Rece?
        • +4 (18 voturi)    
         Te contrazici (Duminică, 17 martie 2019, 17:09)

         sprite [utilizator] i-a raspuns lui Anarb

         Ziceai ca e gresita vina prin asociere acum o sustii, O folosesti doar cand iti convine. Vina este individuala nu poti generaliza, altfel ar trebui sa invinuiesti crestinismul si albii pentru atentatul recent.
         • -5 (15 voturi)    
          Nu prea te prinzi (Duminică, 17 martie 2019, 18:04)

          idsoc [utilizator] i-a raspuns lui sprite

          Esti ironizat subtil inca de la comentariul lui Iomen care iti face si cu ochiul.
          Vezi cum e acum? Batut cu propria arma.
          Desi in exemplele lui Anarb vorbim de grupari de state sau miscari la nivel national care au oferit sprijin masiv ideologiei marxiste. E cam greu pentru lideri sa se spele usor pe maini.
          • +3 (11 voturi)    
           Va faceti de ras (Duminică, 17 martie 2019, 22:51)

           sprite [utilizator] i-a raspuns lui idsoc

           Ba sustineti una, ba va razganditi.
           • -3 (7 voturi)    
            Comentariu sters de utilizator (Luni, 18 martie 2019, 7:14)

            [anonim] i-a raspuns lui sprite

            • +3 (3 voturi)    
             Confuzie si whataboutism (Luni, 18 martie 2019, 13:17)

             sprite [utilizator] i-a raspuns lui

             Faci afirmatii fara sens, condamnarea terorismului nu depinde de cine este la putere. In Parlamentul European popularii sunt majoritari. Socialistii nu sunt interzisi de nici o lege sau Constitutie, faci confuzii cu extrema stanga si regimurile nedemocratice.

             Gasesti scuze pentru teroristii neo-nazistii pentru ca le impartasesti filosofia criminala, great replacement. Putin are o tactica similara, cand americanii condamna regimul sau nedemocratic el sare cu replica: voi vorbiti care ati omorat indienii?
  • -15 (63 voturi)    
   Statistica e rasista si bigota :))) (Vineri, 15 martie 2019, 23:56)

   YorkshireTerrier [utilizator] i-a raspuns lui Vade Retro

   Putin mai sus era un progresist care zicea ceva despre imunitatea la logica. Problema cu logica lor este ca se bazeaza pe judecati de valoare, nu pe elemente concrete, cum ar fi cifrele. Nu m-ar mira daca in curand vor interzice statistitica sau cel putin publicarea datelor statistice.
   • -12 (56 voturi)    
    Pe sentimente și falsă superioritate morală (Sâmbătă, 16 martie 2019, 0:56)

    Harald [utilizator] i-a raspuns lui YorkshireTerrier

    se bazează progresiștii. Și le merge de vreo 20 de ani încoace, însă doar până când extrema dreaptă trece la fapte.

    Bățul ideologiei colectiviste are întotdeauna două capete, iar capătul din dreapta e mai gros, lovește mai tare.
    • +7 (33 voturi)    
     :)) (Sâmbătă, 16 martie 2019, 13:05)

     bimor [utilizator] i-a raspuns lui Harald

     parca progresistii se bazau pe egalitate, acum o dati la intors :) Singurii care se bazeaza pe superioritate sunt white supremacists.
     • -7 (27 voturi)    
      Exact egalitatea e ”superior morală” (Sâmbătă, 16 martie 2019, 21:10)

      Harald [utilizator] i-a raspuns lui bimor

      în propaganda progresistă

      În realitate nu există egalitate. Dacă tu stai 8 ore la serviciu, din care 3-4 pe forum, iar altul muncește 18 ore pe zi fiindcă are obsesia să realizeze ceva remarcabil, n-ai cum să fii egal cu el. Ori, tu asta vrei, să fii egal cu el, chiar dacă muncești un sfert cât el.
      • +7 (21 voturi)    
       Pai este superior morala fata de inegalitate (Duminică, 17 martie 2019, 11:23)

       sprite [utilizator] i-a raspuns lui Harald

       Egalitatea de sanse se refera la posibilitatea oricarei persoane de a se afirma si de a beneficia de tratament egal fata de alte persoane fara discriminare pe criterii de sex, religie, etnie...
       • -5 (9 voturi)    
        Da. Minoritățile sunt mai egale. (Luni, 18 martie 2019, 0:15)

        Harald [utilizator] i-a raspuns lui sprite

        ...
        • +3 (3 voturi)    
         Fals (Luni, 18 martie 2019, 13:04)

         sprite [utilizator] i-a raspuns lui Harald

         Multe inca nu beneficiaza nici macar de drepturi egale.
       • -2 (2 voturi)    
        De a se afirma prin activism politic (Marţi, 19 martie 2019, 1:43)

        Harald [utilizator] i-a raspuns lui sprite

        pe forumuri.
   • -15 (61 voturi)    
    Le-au interzis deja. (Sâmbătă, 16 martie 2019, 1:22)

    Vade Retro [utilizator] i-a raspuns lui YorkshireTerrier

    In Franta, statisticile bazate pe originea etnica au fost interzise acum cativa ani (de catre socialisti, of course).

    Am spart termomentrul, deci bolnavul nu mai are febra! :)
    • +10 (32 voturi)    
     Minciuni (Sâmbătă, 16 martie 2019, 13:08)

     bimor [utilizator] i-a raspuns lui Vade Retro

     statisticile avand ca criteriu rasa si credintele religioase au fost interzise in 1872 in Franta, deci nici vorba de ceva recent facut de evil socialists :)
     • -9 (29 voturi)    
      Tu minti. Uite dovada (Sâmbătă, 16 martie 2019, 14:13)

      Vade Retro [utilizator] i-a raspuns lui bimor

      https://fr.wikipedia.org/wiki/Statistiques_ethniques#France

      Proiectul de lege pentru gestionarea imigratiei, integrarii si azilului din 2007 permitea statisticile pe criterii etnice. Aceste prevederi au fost atacate si eliminate de catre deputatii de stânga.
      • +16 (30 voturi)    
       Mai citeste o data (Sâmbătă, 16 martie 2019, 15:29)

       bimor [utilizator] i-a raspuns lui Vade Retro

       Depuis la Révolution de 1789, la population française est officiellement répartie en deux grands groupes qui n'ont rien à voir avec des ethnies

       In 2007 s-a initiat un proiect de lege care prevedea colectarea de date despre etnie, religie. Acea prevedere fost declarata in neconformitate cu art. 1 din Constitutie de catre Curtea Constitutionala.

       La France est une République indivisible, laïque, démocratique et sociale. Elle assure l'égalité devant la loi de tous les citoyens sans distinction d'origine, de race ou de religion. Elle respecte toutes les croyances.

       Due to a law dating from 1872, the French Republic prohibits performing census by making distinction between its citizens regarding their race or their beliefs.
       https://en.wikipedia.org/wiki/Demographics_of_France#Ethnic_groups

       Daca persoanele chestionate isi dau acordul se pot colecta date despre etnie si religie.
       • -3 (17 voturi)    
        Comentariu sters de utilizator (Duminică, 17 martie 2019, 9:28)

        [anonim] i-a raspuns lui bimor

   • +10 (30 voturi)    
    Statistica nu e rasista (Sâmbătă, 16 martie 2019, 13:03)

    bimor [utilizator] i-a raspuns lui YorkshireTerrier

    interpretarea ei este.
  • +16 (72 voturi)    
   2 remarci (Sâmbătă, 16 martie 2019, 0:12)

   arap [utilizator] i-a raspuns lui Vade Retro

   1. Natalitatea in randul musulmanilor din Europa scade odata cu stabilirea aici, deci rata natalitatii se va aplatiza la nivelul celei locale. E mare in tarile sarace unde o natalitatea crescuta asigura supravietuirea

   2. Toata isteria pleaca de la ideea ca musulmanii reprezinta un pericol, lucru fals, la fel s-a spus si despre evrei in Germania nazista, despre catolicii din SUA, despre imigrantii est-europeni etc
   • -13 (61 voturi)    
    Nu prea (Sâmbătă, 16 martie 2019, 1:10)

    Vade Retro [utilizator] i-a raspuns lui arap

    1. Da, ai dreptate: natalitatea scade de la 4 la 2.6! Deci tot e mai mare decat natalitatea localnicilor, ceea ce, in cateva generatii, va duce inevitabil, MATEMATIC, la modificarea structurii populatiei!

    2. Reprezinta un "pericol" pentru civilizatia, pentru identitatea europeana. Majoritatea acestor oameni NU SE INTEGREAZA, nu adopta valorile si modul de viata al tarii care i-a primit.
    • +8 (20 voturi)    
     incorect (Duminică, 17 martie 2019, 13:31)

     arap [utilizator] i-a raspuns lui Vade Retro

     Statisticile arata ca in 2050 musulmanii vor fi minoritari, 10-14% din populatia Europei. Natalitatea in randul generatiilor subsecvente de musulmani stabilite in Europa scade pana la nivelul populatiilor europene. Nici un studiu nu arata ca musulmanii vor fi majoritari in Europa. Nu exista dovezi ca nu se integreaza. In Dobrogea s-au integrat, la fel si in Bulgaria, Grecia etc.

     Citat din studiul Pew Research:

     In some countries, including Bulgaria and Greece, there is little difference in fertility rates between Muslims and non-Muslims.

     Over time, Muslim fertility rates are projected to decline, narrowing the gap with the non-Muslim population from a full child per woman today to 0.7 children between 2045 and 2050. This is because the fertility rates of second- and third-generation immigrants generally become similar to the overall rates in their adopted countries.

     The low fertility rate in Europe among non-Muslims is largely responsible for the projected decline in the region’s total population without future migration.

     Frica fata de cresterea ponderii musulmanilor are la baza prejudecatti: acestia reprezenta un pericol si metisarea populatiilor rezulta in piederea identitatii, insa astea sunt viziuni rasiste care considera ca organizarea societatii trebuie facuta pe criterii etnice si rasiale. Societatea umana este diversa si este loc pentru toti.
     • -3 (17 voturi)    
      S-au integrat, da (Duminică, 17 martie 2019, 15:55)

      ids [utilizator] i-a raspuns lui arap

      Pe grecii care ii expulzau in ‘21 sau bulgarii in anii ‘80 i-au intrebat autorii studiului? S-au integrat ca atata le trebuia sa nu se integreze.
      Negi insa realitatea daca ti se pare ca in vest e la fel. Imigrantii sint alta mancare de peste.
      De ce nu e data Franta exemplu de integrare? Cumva ca daca buncii si strabunicii veniti din Algeria vorbeau franceza si doamnele lor se plimbau in minijup a 3 si a 4 generatie e radicalizata total!? Nici macar grafitti in franceza nu gasesti in St. Denis!
      • +4 (12 voturi)    
       S-au integrat bine in multe tari (Duminică, 17 martie 2019, 22:55)

       sprite [utilizator] i-a raspuns lui ids

       In Franta e alta problema, colonialismul francez care a lasat cicatrici, musulmanii odata naturalizati au ajuns ceatateni de mana a doua, au fost abandonati si marginalizati. Cam cum sunt romii la noi.
       • -4 (10 voturi)    
        Mda (Luni, 18 martie 2019, 0:47)

        Iomen [utilizator] i-a raspuns lui sprite

        Marginalizat cu vila cat China, Mertanu in curte si lantu la gat de 2 kile. Taxe platite 0. Alti neintegrati saracii si astia.
        Ce te-as pune filfizache in fata cu astia, sa-ti explice ei un pic de egalitarism.
        • +3 (3 voturi)    
         Gresit (Luni, 18 martie 2019, 13:03)

         sprite [utilizator] i-a raspuns lui Iomen

         Alea sunt exceptii. Majoritatea romilor traiesc mai prost ca romanii, sunt mai slab educati, se confrunta cu discriminarea.
  • -11 (57 voturi)    
   hei (Sâmbătă, 16 martie 2019, 4:10)

   john70 [utilizator] i-a raspuns lui Vade Retro

   Orase care vor fi majoritar musulmane in 2030: Bruxelles, Viena, Berlin, Amsterdam, Londra.
   Pana sa ne inghita fantasma incalzirii globale, ne inghite islamul.

   A propos, o moschee intr-un oras numit Christchurch?!?! Trist.
 • -12 (50 voturi)    
  Uluitor (Vineri, 15 martie 2019, 23:22)

  Setalcott [utilizator]

  Cand o spun cei care-si spun anti-rasisti si membrii unui popor special, este realitate si viitorul la care trebuie sa ne acomodam. Cand o spun cei care cred ca se mai poate face ceva, este teoria conspiratiei lansata de nazisti. Se povesteste cum seful ADL are in birou tabela cu statisticile proiectiilor demografice din SUA la loc de mare cinste.
  Deja vedem mass-media si elitele cum instrumentalizeaza politic tragedia.
  • -4 (30 voturi)    
   Sa vedem daca linkul asta trece de cenzura (Sâmbătă, 16 martie 2019, 1:22)

   Setalcott [utilizator] i-a raspuns lui Setalcott

   .
 • -13 (69 voturi)    
  De rasul curcilor.... (Vineri, 15 martie 2019, 23:30)

  Observatory [utilizator]

  Te duci la Paris, vorbești araba ?
  In Germania, mai toți musulmani au ieșit la pensie pe caz de boala la 50 de ani! Ce este el prost sa muncească pana la 65?
  Identică cam peste tot, Europa sa State....
  Realitatea este: nu prea au treaba cu munca adevarata , cauta sa profits se sistemul social...,
  Nu se încadrează in cultura Europei sau Statelor Unite, ei o țin pe a lor din generații și culmea te obliga ca nație gazda sa “te dai pe brazda” islamul sau dacă nu , mai facem ceva atentate....aici e problema , unele moschee sunt focare de radicalizare împotriva poporului gazda....
  Nimic nu ar trebui sa ducă la acte teroriste.
  Creșterea copiilor in familii care generează ura ( de ce ăștia au de toate ) și noi ca imigranți nu !
  Povestea este lunga și nimic și nimeni nu va oprii continuarea tradiției de a ucide ( care vine din familie sau moschee)
  Europa este corcita ca și Statele Unite, dar avem conducători socialiști care ne învață sa fim egali, unul muncește , altul sta trântor și face puradei.... politicienii ne învață sa muncim și sa-i dam puturosului din munca noastră ....

  Din păcate totul merge din ce in ce mai prost pentru (sanki albi) și mai bine pentru lenesii Europei sau Americii ....
  • +10 (38 voturi)    
   Mmmm (Sâmbătă, 16 martie 2019, 14:41)

   visury [utilizator] i-a raspuns lui Observatory

   Ori, ori
   Imigrantii ne fura locurile de munca, s-a umplut Europa de taximetristi pakistanezi, saormari arabi, vin si fura job-urile albilor.

   Imigrantii sunt puturosi si nu vor sa munceasca, stau pe ajutoare.

   "Europa este corcita.."
   De asta se plangea si Hitler.

   Ce de asemanari....
 • +18 (78 voturi)    
  nazism reciclat (Sâmbătă, 16 martie 2019, 0:20)

  arap [utilizator]

  Schema e aceeasi, se inventeaza un dusman, evreii, musulmanii etc, se isterizeaza populatia, se imprima frica, irationalul, teroarea pierderii identitatii, traditiilor, natiunii...apoi apar salvatorii, Trump, Orban si restul gastii. In final oamenii inspaimantati cedeaza puterea si libertatile unor dictatori in devenire. Apoi se reia istoria, vezi Mussolini, Hitler.
  • -15 (69 voturi)    
   vorbi un micut comunist (Sâmbătă, 16 martie 2019, 1:00)

   jondo [utilizator] i-a raspuns lui arap

   de extractie mensevica.
   nu stii ce-i aia. tu si cei ca tine (comunisti progresisti) credeti ca doar bolsevicii sunt comunisti.
   • +3 (15 voturi)    
    absurd (Duminică, 17 martie 2019, 13:33)

    arap [utilizator] i-a raspuns lui jondo

    Daca ma opun neo-nazismului nu inseamna ca sunt comunist. Nu sustin extremismele de oricare fel ar fi ele.
  • -15 (51 voturi)    
   hahahaha (Sâmbătă, 16 martie 2019, 4:11)

   john70 [utilizator] i-a raspuns lui arap

   Asa e sperietoarea cu incalzirea globala pe care s-au cheltuit 5000 de miliarde de Euro pana acum.
   • -10 (44 voturi)    
    Nu s-au cheltuit degeaba (Sâmbătă, 16 martie 2019, 7:25)

    Anarb [utilizator] i-a raspuns lui john70

    Au intrat in buzunarul cui trebuie. Producatori de masini electrice sint subvetionati ca reduc poluarea, dar masinile cer productie de energie suplimentara produsa predominant din arderea de combustibili fosili.
    • +5 (17 voturi)    
     Masinile electrice nu mai ard benzina (Duminică, 17 martie 2019, 9:52)

     sprite [utilizator] i-a raspuns lui Anarb

     Polueaza mai putin decat cele clasice chiar cu energie produsa conventional.
     • -6 (20 voturi)    
      Pai si energia produsa conventinal!? (Duminică, 17 martie 2019, 10:12)

      Iomen [utilizator] i-a raspuns lui sprite

      Hai ca m-am rupt de ras! :)
      • +7 (21 voturi)    
       E simplu (Duminică, 17 martie 2019, 11:19)

       sprite [utilizator] i-a raspuns lui Iomen

       O masina electrica nu consuma benzina, consuma doar energie produsa conventional. Spre deosebire o masina clasica consuma si benzina si acea benzina a fost produsa industrial printr-un proces care elibereaza CO2 si substante poluante, deci polueaza si emite CO2 de doua ori.
       • -4 (20 voturi)    
        Ia mai zi o data inginerule! (Duminică, 17 martie 2019, 13:49)

        Anarb [utilizator] i-a raspuns lui sprite

        Deci cum e? La benzina din masina se emite CO2 de 2 ori!? Da’ ce o arzi de 2 ori!? Lol!
        Pai si ce mai pui in masina dupa prima ardere?
        A benzina se obtine industrial...Pai si bateria aia din masina electrica se obtine cum? Asta cat polueaza la producere?
        • +5 (19 voturi)    
         Citeste cu atentie (Duminică, 17 martie 2019, 17:19)

         sprite [utilizator] i-a raspuns lui Anarb

         Ca sa produci benzina trebuie sa extragi petrol, sa-l transporti, sa-l rafinezi, sa distribui produsul final, toate etapele presupun emiterea de CO2 si poluare. Apoi masina arde benzina pe intreaga durata de exploatare. Ai 2 etape.

         La cele electrice ai doar o etapa continua, generarea de curent care se face dintr-un mix de surse regenerabile si combustibili fosili sau din surse exclusiv regenerabile. A doua etapa, producerea bateriilor, polueaza si emite CO2 doar la productie, in exploatare nu.

         Cand le pui cap la cap masinile elctrice emit mai putin CO2.
         https://thecorrespondent.com/7056/why-electric-cars-are-always-green-and-how-they-could-get-greener/741917761200-afaa6e5d
         • -4 (16 voturi)    
          Am citit; ai dat-o de gard (Duminică, 17 martie 2019, 18:17)

          idsoc [utilizator] i-a raspuns lui sprite

          Ai scris negru pe alb ca se emite co2 de 2 ori ceea ce o prostie.
          La orice ardere de combustibil fosil se emite co2 o singura data. Daca arzi carbune sau pacura in termocentrala sau bezina in motor e acelasi lucru sau probabil e chiar mai nociv in termocentrala.
          Ca procesul de productie a unei baterii e mai putin nociv decat rafinarea petrolului e altceva, dar tot fals. La producerea unei baterii de masina se polueaza cat un diesel in 7 ani de circulatie.
          E clara treaba; o masina e verde doar daca si curentul e verde altfel e bullshit.
          • +5 (13 voturi)    
           Chiar de mai multe ori (Duminică, 17 martie 2019, 23:12)

           sprite [utilizator] i-a raspuns lui idsoc

           Prima oara se emite CO2 prin extragerea titeului, apoi prin rafinarea lui, apoi prin transportul catre benzinarii si in final prin arderea benzinei de catre masini. Oricum am demonstrat ca masinile electrice emit mai putin CO2.

           https://blog.ucsusa.org/dave-reichmuth/new-data-show-electric-vehicles-continue-to-get-cleaner
           https://www.youtube.com/watch?v=K9m9WDxmSN8

           Tu faci afirmatii fara sa prezinti nici o dovada care sa le sustina.
   • +7 (21 voturi)    
    E realitate (Duminică, 17 martie 2019, 9:50)

    sprite [utilizator] i-a raspuns lui john70

    O neaga doar cei care habar nu au de stiinta.
   • +3 (17 voturi)    
    nu stiu de unde ai cifra aia (Duminică, 17 martie 2019, 13:35)

    arap [utilizator] i-a raspuns lui john70

    Oricum efectele schimbarilor climatice vor fi catastrofale daca nu se iau masuri pentru limitarea acestui fenomen.
  • -8 (30 voturi)    
   socialism reinventat (Sâmbătă, 16 martie 2019, 18:19)

   AliKimiku [utilizator] i-a raspuns lui arap

   Schema e aceeasi, se inventeaza un dusman, chiaburii, white suprematistii etc, se isterizeaza populatia, se imprima frica, irationalul, nevoia de progres...apoi apar salvatorii, Obama, Macron, Merkel si restul gastii. In final oamenii inspaimantati cedeaza puterea si libertatile unor dictatori in devenire. Apoi se reia istoria, vezi Stalin, Mao si ultimul cu voia dumneavoastra Maduro!
   • +10 (26 voturi)    
    Ciudata logica (Sâmbătă, 16 martie 2019, 20:24)

    ptzw [utilizator] i-a raspuns lui AliKimiku

    Teroristii extremisti de dreapta care ucid zeci de persoane sunt adevaratele victime? Sunt dusmani inventati? Asta nu face decat sa confirme faptul ca aveti simpatii de extrema dreapta.
   • +5 (21 voturi)    
    Neo-nazistii, KKK, suprematia alba (Duminică, 17 martie 2019, 9:56)

    sprite [utilizator] i-a raspuns lui AliKimiku

    Astia exista si fac atentate, nu i-a inventat nimeni. Merkel e de dreapta, Macron e centrist, Obama e progresist, nici unul nu are legatura cu Stalin, Mao. Dar toti fascistii fanatici au legatura cu Hitler care le este parinte spiritual. Si se pare ca nu sunt singurii.
    • -5 (19 voturi)    
     Te-ai uitat si tu la Spike Lee? :) (Duminică, 17 martie 2019, 11:09)

     Anges [utilizator] i-a raspuns lui sprite

     Vezi ca in film treaba cu atentatul e fictiune. E drept ca te lasa sa crezi altceva, dar raspunsurile la interviuri si cartea clarifica.
    • -7 (19 voturi)    
     Deci o aperi pe Merkel fiindcă e de dreapta? :) (Duminică, 17 martie 2019, 12:22)

     Harald [utilizator] i-a raspuns lui sprite

     Exact din astfel de amănunte se vede propaganda stângii radicale.

     Merkel a avut exact cariera lui Ion Iliescu și e favorita stângii europene. De asta o aperi tu pe Merkel, fiindcă e de dreapta și a luat măsuri de dreapta? :)

     Merkel a confiscat partidul lui Kohl, dar e posibil ca asta să fi fost o parte din prețul reunificării. Iar Obama cel progresist a retras tancurile americane din Germania și a desființat Flota a 2-a, ca să-i lase lui Merkel câmp de acțiune: ”trebuie să cooperăm cu Rusia, n-avem cum riposta”
     • +4 (20 voturi)    
      suna a delir (Duminică, 17 martie 2019, 13:42)

      arap [utilizator] i-a raspuns lui Harald

      Merkel=Iliescu, Merkel a furat partidul, Merkel e favorita stangii...
      • -4 (18 voturi)    
       Sună a activism radical de stânga (Duminică, 17 martie 2019, 14:24)

       Harald [utilizator] i-a raspuns lui arap

       ce faci tu.
       • +3 (19 voturi)    
        Ia o pauza (Duminică, 17 martie 2019, 17:23)

        sprite [utilizator] i-a raspuns lui Harald

        Ti se impleticesc gandurile.
      • +3 (19 voturi)    
       Exact! (Duminică, 17 martie 2019, 17:22)

       sprite [utilizator] i-a raspuns lui arap

       E pierdut in lumea fanteziei.
     • +3 (19 voturi)    
      Apar democratia (Duminică, 17 martie 2019, 17:21)

      sprite [utilizator] i-a raspuns lui Harald

      Tu aperi extremismul cu tot felul de bazaconii fara nici o logica.
   • +4 (20 voturi)    
    esti amuzant in incoerenta ta (Duminică, 17 martie 2019, 13:39)

    arap [utilizator] i-a raspuns lui AliKimiku

    Deci Obama, Merkel si Macron sunt dictatorii si rasistii sunt victimele...
    • +4 (20 voturi)    
     Pai n-auzi ca ii compara cu Stalin? (Duminică, 17 martie 2019, 17:25)

     sprite [utilizator] i-a raspuns lui arap

     Ei il admira pe atentator.
 • -12 (38 voturi)    
  pe linia asta (Sâmbătă, 16 martie 2019, 7:59)

  codyrocco [utilizator]

  se poate deduce ca albii producatori de venituri vor fi minoritari, nu?
  pai si puzderia aia de negri se vor apuca de munca, sa mentina standardul de viata ridicat si ajutoarele sociale curgand?
 • +21 (51 voturi)    
  ISIS. Al-Qaeda si extrema dreapta (Sâmbătă, 16 martie 2019, 9:53)

  aramos [utilizator]

  Toti astia au multe lucruri in comun. Toti se cred amenintati de ceilalti, Bin Laden vedea prezenta americana in peninsula araba ca o intinare a pamanturilor sfante ale islamului, extremistii de dreapta ii vad pe musulmani ca pe niste dusmani care vor sa-i distruga pe ei si cultura lor. Teroristii islamisti s-au radicalizat pe internet, la fel si extremistii de dreapta.

  Extremistii islamici visau la un mare califat mondial, suprematia alba crede ca albii sunt superiori si trebuie sa domine lumea. Islamistii radicali sunt spalati pe creier de ayatolahi care rastalmacesc islamul, crestinii radicali asculta de diversi guru care-i determina sa ucida in numele apararii crestinismului.

  Nici unii nici altii nu se vad ca pe niste criminali sau teroristi, se vad ca pe niste salvatori ai religiei si culturii proprii.

  Vina morala apartine acelora care au creat aceste teorii demonice care transforma oamenii in bestii ucigase. Mai apartine si acelora care fac publicitate acestor idei genocidare. O vina o au si retelele sociale care permit comunicarea facila a acestor conspiratii.

  Multa vreme Occidentul a crezut ca orice mizerie spusa este libertate de exprimare, asa au ajuns unii imami extremisti sa-si faca adepti in Europa. Acum europenii si-au invatat lectia si au inceput sa interzica discursul urii in moschei si au trecut la expulzarea persoanelor responsabile.

  La fel trebuie procedat si cu extrema dreapta, platformele social media trebuie curatate de aceste gunoaie conspirationiste si de adeptii lor. S-a inceput cu Alex Jones dar sunt foarte multi raspandaci ai urii.

  Si mai grav este ca aceste teorii sunt sustinute si de politicieni iresponsabili pentru castig politic. Civilizatia contemporana este pe cale sa piara nu din cauza imigrantilor musulmani, ci din cauza nebunilor extremisti care o submineaza din interior.
  • -10 (40 voturi)    
   Haha (Sâmbătă, 16 martie 2019, 13:39)

   Vade Retro [utilizator] i-a raspuns lui aramos

   "teorii demonice"?? Sunt realitati statistice!!! STATISTICE!
   Negarea adevarului nu schimba cu nimic realitatea.
   • +6 (20 voturi)    
    Minciuni statistice (Duminică, 17 martie 2019, 9:59)

    sprite [utilizator] i-a raspuns lui Vade Retro

    Rasistii mint ca sa sperie oamenii ca are loc o "invazie" si uite rezultatul, unii comit masacre ca sa opreasca "invazia".
  • -12 (20 voturi)    
   Comentariu sters de utilizator (Sâmbătă, 16 martie 2019, 19:04)

   [anonim] i-a raspuns lui aramos

  • -8 (20 voturi)    
   Libertatea de exprimare evită violența deschisă (Duminică, 17 martie 2019, 1:44)

   Harald [utilizator] i-a raspuns lui aramos

   Într-o societate bazată pe libertate de exprimare, problemele se discută deschis, la lumina zilei, astfel încât fiecare parte are ocazia să înțeleagă poziția celeilalte.

   Dacă suprimi libertatea de exprimare, ideile continuă să circule în subteran și nasc monștri. Extrema dreaptă poate fi potolită doar de dreapta moderată, nu de stânga radicală. Stânga radicală introduce restricții și cenzură, așa se ajunge la conflict armat, atunci când dreapta moderată nu se poate exprima liber.
   • +5 (21 voturi)    
    Libertatea intolerantei nu e toleranta (Duminică, 17 martie 2019, 10:03)

    sprite [utilizator] i-a raspuns lui Harald

    Duce la crime cum se observa. Stanga radicala e o naluca, dreapta radicala e reala si comite atentate. Dreapta moderata nu mai exista in SUA, republicanii sustin in cea mai mare parte aceste teorii ale conspiratiei. Daca te uiti in Congres te chinui sa vezi vreun negru, latino, evreu sau femeie printre ei, majoritatea albi de parca populatia SUA e alcatuita numai din albi.
    • -4 (20 voturi)    
     Ca sa vezi ca nu sint rasist (Duminică, 17 martie 2019, 11:13)

     Anges [utilizator] i-a raspuns lui sprite

     O sa citez din Snoop
     Dog: I treat bitches like Sprite/Never had one, never will.
     A, scuza-ma era Seven-Up in original. :)
 • -11 (21 voturi)    
  Juca Counter-strike (Sâmbătă, 16 martie 2019, 11:34)

  Ozmo [utilizator]

  In RL, scapase omul din joc
 • +15 (33 voturi)    
  Violenta trebuie condamnata (Sâmbătă, 16 martie 2019, 12:13)

  xan [utilizator]

  Nu exista scuze pentru violenta de nici un fel, si nu ajuta pe absolut nimeni.

  Nu exista scuze nici pentru datul din umeri sau pentru ascunderea adevarului, cine face asta se face partas la crima. Trebuie sa intelegem ce si de ce.
  • -10 (40 voturi)    
   Când enervezi un câine, o să te muște (Sâmbătă, 16 martie 2019, 12:58)

   Harald [utilizator] i-a raspuns lui xan

   indiferent cât condamni tu violența :)

   Un câine serios are spațiul lui propriu, în care nu intri fără consecințe. Violența folosită de câine, atunci când te mușcă, are rolul să-ți bage mințile în cap, să-l lași în pace în spațiul lui propriu, că nici el nu vine în spațiul tău propriu.

   Ca să înțelegi de ce: dincolo de o anumită limită a presiunii psihice, violența devine instinctivă. Poți demasculiniza majoritatea occidentalilor, dar nu pe toți, unii or să refuze demasculinizarea și or să treacă la violență. În concluzie, încetează imediat demasculinizarea bărbaților albi. E singura soluție, dacă nu vrei război civil.
   • +14 (42 voturi)    
    Valeu (Sâmbătă, 16 martie 2019, 14:36)

    visury [utilizator] i-a raspuns lui Harald

    "Un câine serios are spațiul lui propriu"
    Lebensraum?

    "În concluzie, încetează imediat demasculinizarea bărbaților albi."
    Teroristul Breivik a blamat feminismul pentru sinuciderea culturala a Europei.

    Ce de asemanari...
    • -6 (30 voturi)    
     Istoria (Sâmbătă, 16 martie 2019, 15:56)

     Setalcott [utilizator] i-a raspuns lui visury

     Cehia si Slovacia au fost inteligente de la inceput. Bosniacii,croatii si sarbii s-au desteptat dupa ceva vreme si maceluri. Doar occidentalii insista pe solutia care nu a functionat niciodata.
    • -7 (27 voturi)    
     Feminismul e parte din neo-marxism (Sâmbătă, 16 martie 2019, 18:00)

     Harald [utilizator] i-a raspuns lui visury

     ...
     • +8 (26 voturi)    
      Nu are nici un sens ce afirmati (Sâmbătă, 16 martie 2019, 20:31)

      ptzw [utilizator] i-a raspuns lui Harald

      Feminismul precede ideologia neo-marxista, fiind o creatie a sec 19.
      • -7 (25 voturi)    
       Cathy Newman trăiește azi, nu în sec.19 (Sâmbătă, 16 martie 2019, 23:33)

       Harald [utilizator] i-a raspuns lui ptzw

       Au fost mai multe valuri de feminism, ăsta de azi e considerat al 3-lea sau al 4-lea și predică despre ”masculinitatea toxică”.

       În UK școala începe la 4 ani, iar băieților le sunt descurajate orice manifestări tipice pentru băieți. Feminismul face asta, e o componentă a neo-marxismului adoptat în UK după 2006.
       • +6 (24 voturi)    
        Masculinitatea toxica (Duminică, 17 martie 2019, 10:10)

        sprite [utilizator] i-a raspuns lui Harald

        E aia sexista si misoginista, feminismul nu descurajeaza masculinitatea sanatoasa, cea care respecta femeile.

        Ce afirmi tu sunt frici care bantuie mintile ametite ale radicalilor de dreapta. Aia se simt amenintati de orice, de musulmani, de negri, de evrei, de femei, de gay, de alte religii, de alte doctrine politice.

        Ei sunt adevaratii snowflakes.
        • -5 (21 voturi)    
         Ce e aia masculinitate toxică? (Duminică, 17 martie 2019, 10:36)

         BlaBla1234 [utilizator] i-a raspuns lui sprite

         ...
         • +8 (22 voturi)    
          Cea care nu respecta femeile (Duminică, 17 martie 2019, 11:20)

          sprite [utilizator] i-a raspuns lui BlaBla1234

          Cea care crede ca sunt inferioare, ca locul lor e la cratita.
          • -6 (20 voturi)    
           Exact la cratiță e Cathy Newman :) (Duminică, 17 martie 2019, 12:41)

           Harald [utilizator] i-a raspuns lui sprite

           Sau Norica Nicolai, Corina Crețu, Viorica Dăncilă etc. etc.
          • -5 (21 voturi)    
           Pai si nu e la cratita? (Duminică, 17 martie 2019, 13:57)

           Anarb [utilizator] i-a raspuns lui sprite

           A nu, am uitat. Cei mai buni maestrii bucatari sint barbatii! Vai, dar cred ca si asta e discriminare. Ce sa ma fac? Cred ca trebuie sa merg la o detoxifiere. :)
           Cat de penibili sinteti cu brizele astea marxiste. Parca are importanta cine gateste. Dragostea si linstea in familie sint importante.
           • -4 (20 voturi)    
            Lasa-l in pace ca e cu poezia invatata (Duminică, 17 martie 2019, 16:11)

            ids [utilizator] i-a raspuns lui Anarb

            Nu realizeaza ca la noi femeia muncea la serviciu cot la cot cu barbatul din generatia bunicilor si strabunicilor la unii mai tineri.
            Asta inseamna ca barbatul gateste si el sau in cel mai rau caz sarcinile casnice sint impartite egal. Nu intamplator Romania are cel mai echilibrat raport de femeii/barbati manager din UE (aproape egal).
            Problema e la socialistii care au facut poezia, Franta/Germania unde doar vreun sfert din manageri sint femei.
            Asta dovedeste infrangerea sistemului de crese german de catre societatea traditionala romana in care bunicii au grija de nepoti sau poate chiar stau in aceeasi curte/casa cu parintii acestora, iar femeia activa se simte mai confortabil asa sa mearga la serviciu.
            • +6 (16 voturi)    
             Romania campioana la feminism (Duminică, 17 martie 2019, 17:33)

             sprite [utilizator] i-a raspuns lui ids

             Tara cu record de adolescente insarcinate si femei batute. Inca o dat dacii pupatori de moaste au dat o lectie Occidentului decadent
             • -4 (10 voturi)    
              Aberezi (Luni, 18 martie 2019, 0:23)

              ids [utilizator] i-a raspuns lui sprite

              Romania e sub media UE la violenta impotriva femeilor. Campioane sint tarile nordice care ne dau sfaturi prin ambasade pe saituri. Intra pe Eurostat daca nu crezi.
              • +4 (4 voturi)    
               Lasa SF-urile (Luni, 18 martie 2019, 12:58)

               sprite [utilizator] i-a raspuns lui ids

               https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/violenta-domestica-traditia-mostenita-dintr-o-generatie-in-alta-in-satele-romaniei-eu-am-crezut-ca-asa-se-traieste.html

               https://evz.ro/sotii-batausi-tinuti-la-distanta-si-evacuati-966614.html

               https://evz.ro/sotii-batausi-tinuti-la-distanta-si-evacuati-966614.html

               http://www.monitorulcj.ro/actualitate/68779-in-romania-numarul-femeilor-batute-de-parteneri-a-crescut
           • +3 (15 voturi)    
            E la cratita (Duminică, 17 martie 2019, 17:29)

            sprite [utilizator] i-a raspuns lui Anarb

            Confirmi ce am zis mai sus.
            • -5 (5 voturi)    
             Comentariu sters de utilizator (Luni, 18 martie 2019, 7:18)

             [anonim] i-a raspuns lui sprite

             • +3 (3 voturi)    
              Projection (Luni, 18 martie 2019, 12:59)

              sprite [utilizator] i-a raspuns lui

              Ii acuzi pe altii de ceea ce faci tu.
            • -5 (5 voturi)    
             Ce confirma prietene? (Luni, 18 martie 2019, 7:30)

             Anges [utilizator] i-a raspuns lui sprite

             Ca ai spus ca Romania e campioana e femei batute si nu e asa? Dezinformezi grosolan.
             • +4 (4 voturi)    
              Lectura placuta (Luni, 18 martie 2019, 12:59)

              sprite [utilizator] i-a raspuns lui Anges

              https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/violenta-domestica-traditia-mostenita-dintr-o-generatie-in-alta-in-satele-romaniei-eu-am-crezut-ca-asa-se-traieste.html

              https://evz.ro/sotii-batausi-tinuti-la-distanta-si-evacuati-966614.html

              https://evz.ro/sotii-batausi-tinuti-la-distanta-si-evacuati-966614.html

              http://www.monitorulcj.ro/actualitate/68779-in-romania-numarul-femeilor-batute-de-parteneri-a-crescut
       • +3 (11 voturi)    
        Fara legatura (Duminică, 17 martie 2019, 21:29)

        ptzw [utilizator] i-a raspuns lui Harald

        Feminismul a fost creat inainte de neo-marxism. Indrugi numai tampenii. Nimic real, numai fake news.
    • -10 (28 voturi)    
     lebensraum? (Sâmbătă, 16 martie 2019, 18:24)

     AliKimiku [utilizator] i-a raspuns lui visury

     halal comparatie
     Nu stiu daca iti dai seama dar Hilter nu prea a avut parte de emigranti iar pentru el lebensraum nu era nicidecum spatiul personal.
     Breivik? un cretin dar asta nu inseamna ca feminismul dus la extrem nu face parte din sinuciderea culturala a Europei.
   • -7 (25 voturi)    
    nu asta intentionam (Sâmbătă, 16 martie 2019, 15:16)

    xan [utilizator] i-a raspuns lui Harald

    Problema este ca daca ataci in punctul forte vei pierde garantat. Limita presiunii trebuie antrenata, altfel cainele va claca si va fi eutanasiat, si chiar daca intai va face niste valuri, ar putea mai bine de atat.

    Elitele progresiste detin monopolul violentei, asa ca orice incercare in directia asta e in favoarea lor de fiecare data.

    Elitele mai au ca punct forte corectitudinea politica, dar care nu e sustinuta de stiinta si istorie. Asta e punctul lor slab, pe care il stiu foarte bine dar nu au ce face. Ar trebui sa il stim si noi foarte bine.
    • -6 (26 voturi)    
     Extrema dreaptă câștigă orice luptă (Sâmbătă, 16 martie 2019, 18:04)

     Harald [utilizator] i-a raspuns lui xan

     Elitele progresiste au pus mâna pe conducerea statelor vest-europene, dar ele nu sunt capabile să lupte cu arma în mână. Ele se bazează pe angajații statului, de asta ți se pare ție că dețin monopolul violenței.

     Vezi cum s-a ajuns la Războiul Civil din Spania, exact asta s-ar putea întâmpla și astăzi, cu același rezultat.
     • -5 (19 voturi)    
      Cum au pus mana pe putere? (Duminică, 17 martie 2019, 9:15)

      xan [utilizator] i-a raspuns lui Harald

      Asa cum au obtinut progresistii hegemonia culturala putem si noi, daca chiar vrem.

      In Spania situatia a depins mult de climatul politic si de ajutor extern de ambele parti. Azi ajutorul extern ar fi doar de partea progresistilor. Vezi The Bush War, cand Rhodesia a avut abilitati militare incomparabil mai bune, dar nu a avut deloc sprijin politic extern.
     • +6 (22 voturi)    
      Bine ca iti arati adevarata fata (Duminică, 17 martie 2019, 10:12)

      sprite [utilizator] i-a raspuns lui Harald

      Deci extrema dreapta are monopolul violentei si uite ca-l si foloseste.
 • -10 (22 voturi)    
  Multumesc Hotnews (Sâmbătă, 16 martie 2019, 13:25)

  Dacul27 [utilizator]

  Acum lucrurile se leaga !
  Chiar nu cunosteam teoria desi lucrurile se intampla ca ne dorim noi sau nu !
 • +7 (11 voturi)    
  Conspirație? Nu, doar lupta între culturi (Sâmbătă, 16 martie 2019, 17:10)

  robert.s [utilizator]

  Musulmani vor creste la număr prin prisma faptului ca femeile lor nu au voie sa se căsătorească cu non-musulmani, doar bărbații. Orice copil născut în familie de musulmani este automat musulman.

  Natalitatea lor este mai mare, fiind o societate mai patriarhală.

  Singurii ce se 'amesteca' sunt cei care renunță la religie.

  În lumea vestică natalitatea a scăzut din multiple motive.

  Practic avem doua civilizații cu valori diferite care evoluează diferit.

  Va ajunge Europa musulmana? Nu în viitorul apropiat. Dar vor fi enclave.

  Asta nu e motiv de extremism și ura.

  Dar consider ca oprirea oricărui dialog legat de asta nu face decât să dea apă extremismului de dreapta.
  • -7 (29 voturi)    
   Dialogul e tragere de timp și pierdere de vreme (Sâmbătă, 16 martie 2019, 20:29)

   Harald [utilizator] i-a raspuns lui robert.s

   Cât timp durează ”dialogul” propus de tine, mai aduci în fiecare an încă 1 milion de musulmani în Europa. Nu păcălești pe nimeni, povestea asta se rezolvă acum, adică Merkel pleacă în 3-4 luni.
   • +4 (18 voturi)    
    Sa comparam (Duminică, 17 martie 2019, 10:15)

    sprite [utilizator] i-a raspuns lui Harald

    Ce ziceai mai sus
    "Într-o societate bazată pe libertate de exprimare, problemele se discută deschis, la lumina zilei, astfel încât fiecare parte are ocazia să înțeleagă poziția celeilalte.

    Dacă suprimi libertatea de exprimare, ideile continuă să circule în subteran și nasc monștri."

    Ce zici acum
    "Dialogul e tragere de timp și pierdere de vreme."

    Mana pe arme asta e solutia ta?
    • -5 (21 voturi)    
     Plecarea lui Merkel e soluția mea. (Duminică, 17 martie 2019, 12:03)

     Harald [utilizator] i-a raspuns lui sprite

     Nu e nevoie de niciun dialog pentru asta.

     Libertatea de exprimare a suprimat-o Merkel deja de prin 2015 sau 2016, când Heiko Maas era ministru al Justiției și a hotărât el unde se temină libertatea de exprimare. Iar acum Heiko Maas e ministru de Externe și îi dă lecții de politică lui Trump.

     Eu nu pun mâna pe arme, eu îți explic cum gândește extrema dreaptă și ce soluții va alege ea. Care e soluția ta, războiul civil?
     • +3 (15 voturi)    
      Mai bine pleaca extremistii (Duminică, 17 martie 2019, 17:38)

      sprite [utilizator] i-a raspuns lui Harald

      Stiu care e solutia ta
      "Dialogul e pierdere de vreme" si amenintari subtile cu violenta extremistilor daca progresistii nu se potolesc. Te inspiri de la Ghita.
      • -3 (17 voturi)    
       Nu e nimic subtil, atentatul a fost direct (Duminică, 17 martie 2019, 19:30)

       Harald [utilizator] i-a raspuns lui sprite

       dar tu vrei o realitate alternativă, una în care extrema dreaptă să stea cuminte, să i te urci tu în spinare.

       Chiar crezi că poți face la nesfârșit inginerie socială, iar asta la scara unei Europe întregi? Europa nu și-a revenit nici acum din criza economică din 2008, de 10 ani creșterea e sub rata inflației, dar tu vii în continuare cu taxe eco-, bio- și cu pretenția să înveți oamenii cum să gândească. Evident că oamenii s-au cam săturat de politruci.
       • +3 (15 voturi)    
        Aberezi (Duminică, 17 martie 2019, 23:16)

        sprite [utilizator] i-a raspuns lui Harald

        Si faci apologia violentei. Indivizi ca tine ajung sa se radicalizeze si sa faca mult rau.
        • -4 (10 voturi)    
         Sunt mai în vârstă ca taică-tău, (Luni, 18 martie 2019, 0:12)

         Harald [utilizator] i-a raspuns lui sprite

         în mod sigur.
         • +4 (4 voturi)    
          Varsta nu e scuza pentru a zice prostii (Luni, 18 martie 2019, 12:47)

          sprite [utilizator] i-a raspuns lui Harald

          Mai bine ai condamna actele teroriste decat sa le gasesti scuze.
          • -3 (3 voturi)    
           Condamnă-le tu, (Luni, 18 martie 2019, 13:38)

           Harald [utilizator] i-a raspuns lui sprite

           eu îți explic cum se ajunge la ele.

           Dacă tu îți imaginezi că ai înțeles încă de la 18 ani cum funcționează lumea, următorii 40 - 50 de ani ai să ți-i petreci în negare.
 • +6 (28 voturi)    
  ciumatii neonazisti sunt la fel ca bolsevicii (Sâmbătă, 16 martie 2019, 22:56)

  carvil [utilizator]

  odata indoctrinati cu otrava urii nu se mai schimba toata viata. Pentru ei doar albii conteaza restul pot sa crape.
 • +6 (30 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Sâmbătă, 16 martie 2019, 22:57)

  [anonim]

  • -7 (27 voturi)    
   Da. Sinuciderea civilizației e altruistă :) (Sâmbătă, 16 martie 2019, 23:40)

   Harald [utilizator] i-a raspuns lui

   Numai că lucrurile au ajuns prea departe, pentru că voi ați pus mâna pe forumuri, pe mass-media și pe sistemul de educație, așa că extrema dreaptă pune mâna pe arme, nu i-a rămas altceva de făcut.

   În momentul când ai început să promovezi colectivismul, trebuia să te gândești că preluarea lui de către extrema dreaptă se va lăsa cu masacre. Dar tu nici acum nu ești conștient că trebuie să te oprești din marșul progresist, tu ai impresia că trebuie mai multă propagandă de stânga și mai mult control.
   • +6 (22 voturi)    
    Apologia terorismului (Duminică, 17 martie 2019, 10:30)

    sprite [utilizator] i-a raspuns lui Harald

    Colectivism? Controlul mass-media, educatiei? Sinuciderea civilizatiei? Similar cu ce zicea Hitler care considera ca valorile germane sunt subminate de evrei care controleaza finatele, presa, politica si duc la declinul moral al culturii germane. Singura solutie? Exterminarea dusmanului imaginar.

    Tu doar ai substituit evreii cu stanga insa esti de acord cu terorismul si violenta pentru a anihila dusmanul imaginar. E bine ca va aratati adevarata fata.
    • -6 (24 voturi)    
     Identity politics e colectivism, meștere (Duminică, 17 martie 2019, 11:57)

     Harald [utilizator] i-a raspuns lui sprite

     Și da, controlul mass-media e apanajul stângii radicale, iar controlul asupra sistemului de educație, la fel.

     Eu nu sunt de-acord cu nicio violență, dar Merkel trebuie să plece în secunda asta, înainte ca extrema dreaptă să înceapă masacrele și în Europa.
     • +6 (16 voturi)    
      More conspiracy, more nonsense (Duminică, 17 martie 2019, 17:41)

      sprite [utilizator] i-a raspuns lui Harald

      Identity politics, adica cand rasistii albi vor tara doar pentru ei.
    • +8 (22 voturi)    
     Comentariu sters de utilizator (Duminică, 17 martie 2019, 12:06)

     [anonim] i-a raspuns lui sprite

     • -4 (10 voturi)    
      da, Hotnews e de dreapta, de asta scrii aici :) (Luni, 18 martie 2019, 0:10)

      Harald [utilizator] i-a raspuns lui

      Aceeași dreapta ca și Merkel.
 • -9 (25 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Duminică, 17 martie 2019, 2:27)

  [anonim]

 • +2 (10 voturi)    
  Imaginati-va (Luni, 18 martie 2019, 1:41)

  bestol [utilizator]

  Un terorist musulman intra int-o biserica si ucide fara mila 50 de crestini, barbati, femei si copii. Compune un manifest in care il lauda pe Obama. Cum ar fi reactionat Fox News si suporterii trumpisti? Ar fi iesit razboi nu-i asa?
  Dar cand un terorist crestin extremist de dreapta ucide 50 de musulmani, femei, barbati si copii intr-o moschee si compune un manifest in care il lauda pe Trump...liniste.....de vina sunt....progresistii....leftistii...reptilienii.

  In cuvintele teroristului Trump este apreciat drept “a symbol of renewed white identity and common purpose”.


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by