​Un judecător federal din Los Angeles a respins joi procesul intentat de actrița de filme pentru adulți, Stormy Daniels, pentru a încheia un acord privind primirea unei sume de bani pentru a nu divulga relaţia pe care a avut-o cu președintele american Donald Trump, relatează Reuters, potrivit Mediafax.

Stormy DanielsFoto: Wikipedia

Judecătorul districtului american James Otero a respins procesul, deoarece Trump și fostul său avocat Michael Cohen au convenit să nu pună în aplicare acordul de confidenţialitate împotriva lui Daniels, au arătat documentele depuse în instanță.

"Curtea a constatat în mod special că Stormy a primit tot ce a cerut în proces - a câștigat", a declarat avocatul lui Daniels, Michael Avenatti, într-o postare pe Twitter.

Daniels, al cărei nume real este Stephanie Clifford, a intentat un proces în martie 2018 pentru a anula un acord de confidențialitate care a împiedicat-o să discute despre relația ei cu Trump din 2006, în ultimele săptămâni înainte de alegerile prezidențiale din 2016 din SUA.

Trump a negat aventura cu Daniels. Cohen a declarat că acordul, în temeiul căruia Daniels a primit 130.000 de dolari, a fost folosit pentru a-l ajuta pe Trumpul să câştige alegerile pentru Casa Albă.

În hotărârea sa, Otero a trimis procesul înapoi la Curtea Superioară din California, finalizând în esență cazul. El a declarat că respwctiva cauza "nu se încadrează în faptă."