Hillary Clinton susține că „fantezia lui Trump privitoare la negocierile cu Coreea de Sud” este mai degrabă o mișcare de presă decât o chestiune de securitate națională, relatează Axios.

HotNews.roFoto: Hotnews

În timpul înregistrării podcastului TBD cu Tina Brown, contracandidata lui Donald Trump din 2016, Hillary Clinton, a spus că ea nu știe ,,ce interese privind securitatea națională urmărește Trump sau pe care va încerca să le protejeze” în timpul negocierilor cu liderul nord coreean. Aceasta este de părere că atât Rusia, cât și China au un interes semnificativ privitor la rezultatul summitului, însă Trump este interesat mai degrabă de ”percepții, nu de realitate”.

,,La finalul zilei, cred că i-ar plăcea foarte mult să obțină un premiu Nobel- aceasta a fost cea mai mare glumă a săptămânii, atunci când l-a făcut pe Abe să îl nominalizeze pentru premiul Nobel- prin obținerea unui acord pentru care își va asuma tot creditul”, a spus Hillary.

,,Așa că dacă poate da cu ruj un porc și poate spune „ok, asta vom face cu Coreea de Nord”, apoi va spune asta din nou și din nou, Fox News va repeta asta iar și iar (…) și presa mainstream le va face jocul… el câștigă ciclul de știri. Pentru asta trăiește”, a adăugat Clinton.