Alexandra Ocasio-Cortez refuză să îi acorde susținerea sa publică lui Bernie Sanders în cursa prezidențială pentru Casa Albă. În ciuda faptului că Ocasio-Cortez a lucrat la prima campanie a lui Sanders, aceasta a refuzat să comenteze anunțul înscrierii în cursa prezidențială a senatorului de Vermont, transmite The Independent.

Bernie SandersFoto: Agerpres/AP

Un purtător de cuvânt al Alexandrei Ocasio-Cortez a refuzat să comenteze anunțul lui Bernie Sanders privind decizia sa de a candida pentru a doua oară la președinția SUA.

,,Suntem încântați să vedem atâția progresiști în cursă”, susține Corbin Trent. ,,Nu ne gândim deloc la următoarele alegeri.”

Orice sprijin primit din partea Alexandrei Ocasio-Cortez ar putea influența rezultatul cursei electorale, grație popularității răsunătoare de care aceasta de bucură în partid.

Membră a Congresului, tânăra Cortez ar putea să nu ofere niciun sprijin public înainte de alegerile primare democrate din statul său.

Chiar și fără sprijinul Alexandrei Cortez, echipa lui Sanders stabilește rapid standardul ridicat pentru o victorie democrată. Campania lui Sanders, anunțată marți noapte, a reușit să strângă suma de 4 milioane $ de la 150 000 de donatori din toate cele 50 de state americane.