Un parlamentar sloven și-a dat demisia după ce săptămâna aceasta a dezvăluit că nu a plătit pentru un sandviș într-un magazin din Ljubljana. Acesta și-a explicat gestul ca fiind un experiment pentru a dovedi că niciun sistem de supraveghere nu este este perfect, relatează Euronews.

SandvisuriFoto: Hotnews

”Am făcut o greșeală”, a spus Darij Krajcic, în vârstă de 54 de ani.

Acesta participa la o dezbatere cu privire la scandalul cărnii din Polonia, controlul calității și sistemele de supraveghere când i s-a făcut foame și a hotărât să meargă să își cumpere ceva de mâncare.

A luat un sandviș, dar toți angajazții magazinului erau ocupați vorbind între ei, spune Krajcic, care s-a enervat și a decis să testeze sistemul de supraveghere.

”Așa că am plecat din magazin cu sandvișul, mergând foarte încet”, a povestit parlamentarul.

Reîntors în Parlament, acesta le-a explicat colegilor că niciun sistem de supraveghere nu este perfect și a folosit ca argument povestea cu sandvișul.

Acesta s-a întors ulterior să plătească sandvișul, dar răul fusese făcut, așa că șeful partidului de centru-dreapta, care este la putere în Slovenia și din care Krajcic face parte, a condamnat acțiunea, spunând că este ”inacceptabil”.

În cele din urmă, Krajcic și-a anunțat demisia.