Un bărbat din statul Florida a fost arestat, după ce s-a dat drept medic și a susținut că poate trata diabet, Parkinson, cancer, scleroza multiplă și multe altele prelevând și apoi injectând sângele pacientului, relatează FoxNews. Acesta argumenta că operațiunea stimulează sistemul imunitar.

Onelio Hipolit-GonzalezFoto: Captura video

Onelio Hipolit-Gonzalez, 73 de ani, își făcea reclamă pe un site dedicat anunțurilor publicitare pentru comunitatea hispanică.

Gonzalez se prezenta ca Dr. Onelio Hipolit și susținea că poate trata hernie, diabet, cancer, Parkinson, scleroză multiplă, artroză, probleme de vedere, etc.

Anchetatorii spun că acesta nu are licență medicală de niciun fel în Florida.

Onelio Hipolit-Gonzalez mergea la pacient, îi verifica tensiunea arterială, îl punea să țină o bară metalică conectată la un aparat care începea să scoată niște sunete. După ”test”, Gonzalez îi spunea pacientului că este bolnav, de exemplu, de diabet și osteoporoză și că nu i se oxigenează bine creierul. Hipolit cerea ”doar” 2.000 de dolari pentru tratarea pacientului cu ”propriul sânge”.

La arestare, Onelio Hipolit-Gonzalez le-a spus polițiștilor că nu credea că are nevoie de licență pentru a practica medicina. Acesta a spus că era tehnician în Cuba și și-a obținut certificat pentru iridologie, herbologie și nutriție și s-a mutat în Florida.