Coreea de Nord a dat startul unei noi campanii de loializare după ce Washingtonul a anunțat oficial că liderul Kim Jong Un se pregătește pentru un al doilea summit cu președintele SUA, Donald Trump, în ciuda lipsei progreselor în discuțiile despre denuclarizare, informează Associated Press.

Steagul nostru nationalFoto: Captura YouTube

Campania nord coreeană de loializare a început luna trecută cu introducerea unui cântec prin care este cinstit steagul național.

Un videoclip prin care este promovat cântecul a fost difuzat la televiziunea controlată de stat. Cântecul se numește ”Steagul nostru național”, iar în videoclip apar imagini repetate cu steagul țării la diverse competiții sportive internaționale, dar și imagini în care sunt lăudate condițiile de viață din țară.

Videoclipul marchează o îndepărtare de la tonul propagandei folosite în urmă cu doi ani, când tensiunile dinte Phenian și Washington escaladau și Coreea de Nord testa cu succes rachete.

Versurile cântecului ”Steagul nostru național” au fost răspândite în toată țara. Afișe mari cu versurile și cu steagul țării au fost afișate în fabrici.