Președintele Donald Trump își petrece aproximativ 60% din programul său oficial în ,,Timp Executiv” nestructurat, susțin cei de la Axios, care citează programele făcute publice de o sursă de la Casa Albă, potrivit Euronews .

HotNews.roFoto: Hotnews

Deoarece se trezește devreme, Trump petrece de obicei primele cinci ore din zi în ceea ce se numește timp executiv, potrivit Axios.

Deși programele private îl plasează pe Trump în Biroul Oval între 8 și 11 dimineața în fiecare zi, președintele SUA își petrece acest timp la rezidență uitându-se la televizor, citind ziarele și reacționând la știri dând telefoane membrilor Congresului, prietenilor, administrației prezidențiale și altor sfătuitori.

,,Mereu sună oameni, vorbește cu oameni”, susține un oficial de la Casa Albă. ,,Mereu face câte ceva: doar că nu după ceea ce ar putea fi considerat o structură tipică.”

Axios a scris că fostul șef al administrației de la Casa Albă, John Kelly, i-a prezentat lui Donald Trump ideea timpului executiv deoarece lui Trump îi displăcea să aibă un program normal.

Prima întâlnire din zi are loc la 11 sau 11:30. Axios susține că, pe baza celor 51 de orare private pe care le-a obținut, Trump a petrecut aproape 297 de ore în timp executiv și aproape 77 de ore în întâlniri legate de politici publice, startegii legislative și înregistrări video.

În răspuns la raportul publicat de Axios, Sarah Sanders, secretara de presă de la Casa Albă, a spus că ,,Trump are un stil de leadership diferit față de predecesorii săi” și că ,,rezultatele vorbesc de la sine.”