Un asistent medical a fost acuzat de agresiune sexuală în cazul tinerei de 29 de ani care a născut deși de afla de 10 ani în comă, într-un centru de îngrijire, notează BBC. Suspectul, Nathan Sutherland, în vârstă de 36 de ani, a lucrat la clinica Hacienda Healthcare din Phoenix, Arizona.

HotNews.roFoto: Hotnews

Nimeni nu a știut că femeia este gravidă, până când, pe 29 decembrie, aceasta a început să geamă. „Nu au știut ce e în neregulă cu ea. Nimeni nu stia că e gravidă până cu puțin timp înainte să nască”, a declarat o sursă din cadrul instituției unde tânăra era internată.

Copilul, un băiețel, este acum în îngijirea familiei și este în stare bună de sănătate. ”Nu putem întotdeauna alege cum să venim în această viață, dar noi, comunitatea, putem alege să iubim acest copil”, a spus sergentul de poliție Tommy Thompson.

Sutherland a oferit o mostră DNA, așa cum au fost obligați de instanță toți bărbații care au lucrat la clinică. Testul a arătat că se potrivește cu ADN-ul copilului.

Sutherland a fost angajat la clinică în 2011 și a avut-o în îngrijire directă pe fata de 29 de ani.

Oficiali apași din San Carlos au anunțat recent că tânăra este membră a tribului a cărui rezervație se află în sud-estul Arizonei, la peste 200 kilometri de Phoenix.