Un bărbat a încercat să răpească o femeie și s-o forțeze să intre în mașina lui în orașul Charlotte din statul american Carolina de Nord. Ea a reușit să scape și a fugit într-o sală de karate din apropiere, unde a cerut ajutor, potrivit CNN.

HotNews.roFoto: Hotnews

Deja e clar cum s-a terminat: bărbatul a ajuns pe targă după confruntarea cu principalul instructor de karate, notează sursa citată.

Incidentul a avut loc la ora nouă seara lângă Bushiken Karate Charlotte Dojo, potrivit televiziunii locale WSOC și instructorului, Randall Ephraim. Ephraim a spus că făcea ordine în sala sa când femeia a intrat în fugă.

”Încă mai erau câțiva copii în dojo, care erau preluați de părinții lor, și câțiva adulți practicanți de karate care făceau curat, când o tânără femeie a intrat pe ușă și a spus că cineva crea să-i facă rău”, a povestit el. ”La scurt timp, un bărbat masiv a intrat în clădire. Nu știam ce vrea, am crezut că vrea să întrebe despre lecțiile de karate”, a continuat instructorul.

Senseiul centură neagră cu unul dintre elevii săi:

Ephraim spune că i-a cerut bărbatului să părăsească locul, dar acesta a răspuns că nu pleacă nicăieri: ”Ulterior, a încercat să intre și mai mult în dojo, împingându-i pe cei din jur și mișcându-și brațele agresiv”.

”Apoi am intrat în acțiune, apărându-mă, și l-am scos din dojo. Afară a încercat din nou să atace și i s-a răspuns corespunzător”, a mai spus instructorul. Bărbatul a încercat să agreseze și pe polițiști înainte să fie arestat, potrivit WSOC.

El a fost dus la spital pe targă. Starea luni medicală nu este cunoscută la acest moment, potrivit CNN.

Poliția spune că atacatorul, August Williams, în vârstă de 46 de ani, era sub influența drogurilor și că a mai fost arestat, de mai multe ori, în trecut, pentru consum de droguri și agresiuni.