Donald Trump s-a aflat la o întâlnire în august 2015, când avocatul său personal Michael Cohen și David Pecker, directorul publicaţiei National Enquirer, au discutat despre o schemă de a plăti mai multe femei pentru a nu dezvălui aventurile avute cu Trump, relatează NBC News, potrivit Mediafax.

Donald TrumpFoto: Flikr

Procurorii federali din New York au declarat, miercuri, că American Media Inc. ca parte a unui acord de cooperare cu procurorii și pentru a evita acuzațiile, a recunoscut că a efectuat o plată de 150.000 de dolari lui Karen McDougal "în concert" cu mai mulţi membri ai campaniei prezidențiale a lui Trump.

În declarația în care a admis faptele, "American Media" a transmis că, în august 2015, Pecker și Cohen s-au întâlnit cu cel puțin "un alt membru al campaniei" unde a fost discutată schema de identificare și a unor astfel de poveşti prin efectuarea de plăți către aceste persoane. "

Celălalt membru al campaniei" prezent la această întâlnire a fost Trump, a informat NBC, citând o persoană familiarizată cu acest caz.