Premierul britanic Theresa May a declarat că urmează să revină sâmbătă la Bruxelles pentru discuții suplimentare cu Jean-Claude Juncker, președintele Comisiei Europene, pe tema "finalizării" acordului privind ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană, informează agenția Dpa, citată de Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Am avut o întrevedere foarte bună în această după-amiază", a declarat Theresa May după întâlnirea cu Juncker la Bruxelles. "Am realizat noi progrese și drept rezultat am dat suficientă direcție negociatorilor noștri", a adăugat șefa Guvernului de la Londra.

"Acum plănuiesc să mă întorc pentru noi întrevederi, sâmbătă, inclusiv cu președintele Juncker, pentru a discuta despre cum putem finaliza acest proces (...) în interesul tuturor cetățenilor noștri", a mai afirmat Theresa May.

Jean-Claude Juncker, preşedintele Comisiei Europene, a înregistrat "progrese" în negocierile cu premierul britanic, Theresa May, pentru definitivarea proiectului de acord pe tema Brexit, a anunțat, miercuri, și Executivul Uniunii Europene.