Prințul Charles împlinește miercuri 70 de ani, prilej pentru Casa Regală a Marii Birtanii să publice o fotografie de familie, din care lipsește însă chiar mama sa, Regina Elizabeth. Casa Regală a mai publicat și imagini de arhivă care îl surprind pe Prințul de Wales în diferite etape ale vieții.

Printul Charles in Romania (2012)Foto: Agerpres

În fotografia oficială, Prințul Charles îl ține în brațe pe nepotul său, prințul George, în timp ce soția sa, ducesa de Cornwall, Camille, stă alături de prințesa Charlotte. Cei patru sunt încadrați de prințul William și soția, Kate Middleton, care îl ține în brațe pe cel de-al treilea și cel mai mic nepot, prințul Louis.

De asemenea, în portretul de familie apar și prințul Harry și soția Meghan Markle, duci de Sussex.

Marea absență este mama prințului Charles, Regina Elizabeth.

Fotografia a fost făcută de fotograful oficial al Casei Regale, în grădina reședinției Clarence House.

De asemenea, pe contul oficial de twitter a fost publicat un simplu mesaj de ”la mulți ani!” însoțit de un scurt documentar cu imagini de arhivă.

Ziua de naștere a Alteței Sale Regală Charles, Prinț de Wales, va fi marcată printr-o recepție oficială la Palatul Buckingham, la care va participa și președintele Klaus Iohannis. Prințul Charles este un apropiat al României, deținând mai multe proprietăți, majoritatea în Transilvania.