Cearta dintre un șofer de autobuz și o pasageră a dus la căderea vehiculului de pe un pod din sud-vestul Chinei, noteazăCBS News. Se presupune că toți cei 15 oameni aflați la cel moment în autobuz au murit.

Accident de autobuz in ChinaFoto: Captura YouTube

Un clip de 8 secunde făcut public de poliția din orașul Chongqing arată două persoane care se ceartă și se lovesc, apoi autobuzul virează spre stânga peste benzile de pe celălalt sens, rupe balustrada și plonjează în gol.

Potrivit unui comunicat al poliției districtuale din Wanzhou, duminică, o femeie de 48 de ani a cerut șoferului să oprească după ce a ratat stația la care voia să coboare, dar acesta nu a vrut. Ea s-a dus apoi la șofer și s-a certat cu el.

Poliția din Chongqing a făcut publică și o înregistrare a unei camere de bord de pe altă mașină, care arată cum autobuzul iese de pe pod și plonjează în Yangtze, un râu major din China.

Echipele de salvare au descoperit rămășițele autobuzului, miercuri noapte, la circa 80 de metri adâncime. 13 cadavre au fost recuperate, iar celelalte două persoane sunt date dispărute.