Presedintele francez Nicolas Sarkozy s-a casatorit, astazi, in secret cu Carla Bruni, a anuntat postul francez de radio RTL, citat de Realitatea Tv. Cu toate ca Palatul Elysee nu a dorit sa comenteze stirea, informatia a fost confirmata de primarul arondismentului 8 din Paris, cel care a oficiat casatoria.Vizita de luni a lui Nicolas Sarkozy la Bucuresti ar putea fi prima pentru Carla Bruni in calitate de prima doamna a Frantei.

Informatia a fost preluata si de Sky News si Reuters, insa Palatul Elysee refuza sa comenteze stirea.

Carla Bruni si Nicolas Sarkozy s-au cunoscut la o petrecere pe data de 23 noiembrie, la o luna dupa ce presedintele francez a divortat de fosta sa sotie, Cecilia. De altfel, Nicolas Sarkozy este primul presedinte francez care a divortat in timpul mandatului si a devenit, astazi, si primul care s-a recasatorit pe perioada mandatului de sef de stat.

Nicolas Sarkozy declara, la inceputul acestei luni, ca relatia sa cu fostul model si cantareata italiana Carla Bruni este una serioasa, dar spunea, atunci, ca nu au stabilit inca data nuntii:"Exista o mare posibilitate ca voi sa aflati despre aceasta nunta abia dupa ce va avea loc.", le-a spus el jurnalistilor.