Fostul șef al unui grup parlamentar din Noua Zeelandă a lansat un atac public împotriva liderului opoziției, Simon Bridges, susținând că acesta a ascuns donații în perioada electorală și că a fabricat acuzații de hărțuire sexuală, relateazăThe Guardian.

HotNews.roFoto: Hotnews

Poziția liderului opoziției, Simon Bridges, atârnă de un fir de ață după ce un fost coleg din Parlamentul Noii Zeelande a făcut publice acuzațiile care îl învinuiesc pe Bridges de deturnarea unor donații în campania electorală și de fabricarea unor acuzații de hărțuire sexuală.

Într-o conferință de presă care a durat aproape o oră, Jami-Lee Ross, acum membru al Partidului Național, a spus despre Bridges că este un politician corupt care nu ar fi fost potrivit pentru ocuparea funcției de prim-ministru. Acesta l-a acuzat pe Bridges de ascunderea unor donații în valoare de 100 000$ și de fabricarea unor acuzații de hărțuire sexuală împotriva sa ca strategie de distrugere a credibilității.

,,Simon este un individ lipsit de o busolă morală și fără niciun alt principiu în afară de dorința de a obține putere”, spune Ross. ,,Este un politician corupt.”

Ross susține că deține fotografii și înregistrări telefonice cu ajutorul cărora poate să dovedească adevărul acestor acuzații.