Consiliera Casei Albe Kellyanne Conway a spus, duminică, că simte empatie pentru victimele agresiunilor sexuale, dezvăluind că și ea a fost victima unei agresiuni sexuale, dar asta nu i-a schimbat credința că acuzațiile împotriva nominalizatului la Curtea Supremă, Brett Kavanagh, reprezintă ”pur partizanat politic”, relateazăThe Daily Best.com.

Kellyanne ConwayFoto: Captura NBC

Vorbind în cadrul unei emisiuni la CNN, Conway a spus: ”Simt o foarte mare empatie, sincer, cu victimele agresiunii sexuale și ale hărțuirii sexuale și ale violului. Sunt o victimă a agresiunii sexuale”.

Dar ”nu mă aștept ca judecătorul Kavanaugh sau Jack Trapper sau Jeff Flake sau oricine altcineva să fie responsabil pentru asta. Trebuie să fii responsabil de propria conduită”, a continuat consiliera lui Trump.

Ea a pus la îndoială motivațiile din spatele solicitărilor de anchetare a acuzațiilor. Potrivit acesteia, modul în care Senatul administrează acuzațiile și anunțul FBI-ului că investighează acuzațiile celei de-a doua femei în cazul Kavanaugh reprezintă o parte a ”partizanatului pur politic”, plângându-se că victimele și cei acuzați de anumite infracțiuni sunt tratați diferit pe baza înclinațiilor lor politice.

Citește și:

FBI anchetează acuzația de ”conduită sexuală neadecvată” făcută de cea de-a doua femeie la adresa lui Brett Kavanaugh, nominalizat la Curtea Supremă