Postul național de televiziune din Rusia a introdus în grila de programe o emisiune săptămânală în care este glorificat Vladimir Putin. Emisiunea, care durează o oră, se numește ,,Moscova.Kremlin.Putin” și se concentrează pe personalitatea politică a lui Putin, forma fizică a președintelui și iubirea acestuia pentru copii, scrieThe Telegraph.

Vladimir PutinFoto: en.kremlin.ru

Emisiunea a apărut după ce sondajele au arătat o scădere a popularității președintelui în rândurile populației după ce acesta a mărit vârsta de pensionare.

Emisiunea este găzduită de Vladimir Soloviev, personalitate TV și radio care are la activ mai multe filme documentare și cărți despre viața lui Vladimir Putin. Prima emisiune difuzată a conținut filmări cu Putin în vacanță în Siberia, având discuții cu copii în diverse școli din Rusia și imagini de la înmormântarea unui cunoscut cântăreț rus care a murit săptămâna trecută.

,,Putin nu iubește doar copiii, el iubește oamenii. Este un om plin de umanitate”, i-a spus purtătorul de cuvânt al Kremlinului domnului Soloviev, ca un ecou a faimoasei citări care îl numește pe Vladimir Lenin ,,cel mai uman om.”