Unul dintre cei mai buni comentatori TV de fotbal din Belgia a fost pus sub acuzare pentru jaf armat după un raid într-un orășel satelit al Bruxellesului, au anunțat procurorii, potrivitGuardian.

HotNews.roFoto: Hotnews

Stephane Pauwels, care a moderat emisiuni pentru televiziuni belgiene și franceze, a fost arestat după o vastă investigație desfășurată de poliție. Pauwels este suspectat de ”jaf armat, cu o armă de foc, noaptea, el fiind parte a unei bande”, a declarat purtătoarea de cuvânt a procuraturii federale, Wenke Roggen.

Arestarea este parte a unei investigații lansate acum câteva luni referitoare la jafuri armate, spargeri de locuințe și trafic de droguri, a spus Roggen, precizând că cinci persoane sunt în custodia poliției.

Pauwels a fost reținut marți în orașul Mons, iar miercuri a apărut în fața unui judecător care l-a pus sub acuzare, dar i-a aprobat eliberarea pe cauțiune.

Bărbatul în vârstă de 50 de ani este prezentator la canalul belgian RTL-TVI, cel mai mare difuzor privat, și este cunoscut și pentru că găzduiește în Franța emisiuni de fotbal pe mai multe canale.