Un bărbat fără adăpost din SUA a dat în judecată un cuplu care a strâns mai mult de 400.000 de dolari pentru a-l ajuta. Acesta susține că oamenii care trebuiau să îl ajute ar fi folosit banii în interesul propriu.

Om fr adpostFoto: Flickr

Johnny Bobbitt a devenit viral anul trecut după ce a dat ultimii lui 20 de dolari lui Kate McClure atunci când mașina acesteia a rămas fără benzină. McClure și iubitul ei Mark D'Amico au demarat o strângere de fonduri online pentru el, unde au contribuit peste 14.000 de donatori, conform bbc.com

Avocații omului fără adăpost în vârstă de 35 de ani au declarat că oamenii care pretindeau că îl ajută pe Bobbitt au folosit de fapt banii din donații pentru a-și crea un stil de viață pe care altfel nu și l-ar fi permis. În interviuri recente, Bobbitt a declarat că McClure și D'Amico au plătit recent pentru excursii în Las Vegas și Florida și că aceștia și-au cumpărat un nou BMW. Conform mediei locale, McClure este tâmplar și D'Amico este recepționeră.

După ce țelul lor de 10.000 dolari a fost atins, cuplul le-a spus suporterilor pe care îi aveau online că banii pe care îi vor dona în continuare se vor duce către înființarea unor fonduri pentru Bobbitt, dar și un avocat și un consilier financiar pentru acesta ca să poată să își administreze banii. Cuplul i-a dat voie lui Bobbitt să campeze în afara casei lor, i-au dat acestuia haine, însă mai târziu a ieșit la iveală faptul că lui Bobbitt i-a fost cerut în repetate rânduri să plece.