Hamza bin Laden, fiul fostului lider al-Qaida, s-a căsătorit cu fiica lui Mohammed Atta, liderul teroriștilor care au atacat turnurile gemene din septembrie 2001, potrivit familiei lui Osama bin Laden, relateazăThe Guardian. Acesta are o funcție de conducere în grupul terorist și îndeamnă discipolii tatălui său să meargă în război împotriva mai multor țări.

HotNews.roFoto: Hotnews

Uniunea a fost confirmată de fratele vitreg al lui Osama în timpul unui interviu pentru The Guardian.

Ahmad and Hassan al-Attas crede că Hamza a preluat o poziție de conducere în al-Qaida și vrea să răzbune moartea tatălui său, împușcat în timpul unui raid al armatei americane în Pakistan acum câțiva ani.

Hamza este unul dintre fii uneia dintre cele trei soții ale lui Osama bin Laden, Khairiah Sabar, care trăia cu soțul său Abbottabad, când acesta a fost omorât. Fiul său a făcut de multe ori declarații prin care îndemna adepții să poarte război cu Washington, Londra, Paris și Tel Aviv și este văzut ca adjunct al liderului grupului terorist, Ayman al-Zawahiri.

”Am auzit că s-a căsătorit cu fiica lui Mohammed Atta”, a spus Ahmad al-Attas. ”Nu suntem siguri unde este, dar ar putea fi în Afghanistan”.