Un student din New Orleans, Louisiana, care și-a pierdut locuința în dezastrul provocat de uraganul Katrina, a primit în dar o mașină nouă de la șeful său după ce a mers toată noaptea ca să ajungă la locul de muncă. Tânărul abia primise slujba când mașina i s-a stricat, relateazăThe Independent.

Walter CarrFoto: YouTube

Tânărul, pe nume Walter Carr, a fost angajat la o firmă care se ocupa cu mutări de mobilier. Chiar cu o zi înainte să înceapă noua slujbă, mașina i s-a defectat. Walter trebuia să ajungă din Homewood, Montgomery, la 25 de km distanță, în Pelham.

Ca să nu fie dat afară, Carr a decis să parcurgă pe jos distanța până la noul loc de muncă.

A plecat de acasă la miezul nopții, și după ce a mers timp de 4 ore, un echipaj de poliție l-a oprit. Parcursese deja aproape 23 de kilometri.

Polițiștii l-au luat cu mașina lor, i-au dat un mic dejun și apoi l-au dus la muncă, la locuința lui Jenny Lamey, care trebuia să se mute în acea zi. Auzind ce s-a întâmplat, proprietara l-a întrebat pe Walter dacă nu ar vrea să se odihnească mai întâi, dar tânărul a refuzat.

Impresionată, Jenny a spus povestea pe Facebook și a primit mii de reacții de la utilizatori.

Așa a ajuns povestea și la șeful lui Walter Carr, patronul firmei Bellhops, Luke Marklin. El a răspuns postării clientului impresionat de angajatul său.

“Este o poveste incredibilă. Tăria de caracter dovedită de Walter și sufletul pe care l-a pus sunt și valorile culturii noastre de companie”, a scris Luke Marlin.

“Sunt foarte mândru că fac parte din aceeași echipă cu Walter... am stabilit împreună o ștachetă și el tocmai a ridicat-o. Abia aștept să îi mulțumesc personal”, a adăugat patronul.

Într-o întâlnire emoționantă, i-a dăruit tânărului o mașină Ford Escape drept recompensă pentru gestul său.

“Am vrut să arăt cât sunt de dedicat. (...) Era prima slujbă pe care o primeam de mult timp”, a subliniat Walter.