Șefa democraților din Camera Reprezentanților, Nancy Pelosi, a sugerat, luni, că Moscova îl șantajează pe președintele Donald Trump, iar Rusia ”are ceva despre” liderul american, în timp ce liderii Statelor Unite și Rusiei s-au întâlnit la Helsinki, Finlanda, relateazăThe Washington Times.

HotNews.roFoto: Hotnews

Comentariile acesteia au venit în timp ce Donald Trump și președintele Rusiei, Vladimir Putin, susțineau conferința de presă comună de la finalul summitului de la Helsinki, care a durat mai multe ore.

”În fiecare zi, mă întreb: ce au rușii despre Donald Trump, pe plan personal, financiar și politic? Răspunsul la această întrebare este singurul lucru care explică purtarea și refuzul lui de a-l înfrunta pe Putin”, a scris Nancy Pelosi.

Înainte de această postare, Pelosi a spus că președintelui, din punctul meu de vedere, i-a fost frică să menționeze subiectul cu privire la inculparea celor 12 agenţi ai serviciilor secrete ruse pentru ingerinţe în alegerile prezidențiale din 2016.

Luni, Trump și Putin s-au întâlnit la Helsinki pentru summit, în urma căruia liderul rus a afirmat că zvonurile legate de un dosar compromițător despre Donald Trump și care ar fi deținut de Moscova reprezintă o "absurditate".