Șeful cabinetului de la Casa Albă, John Kelly, s-a enervat, miercuri, că nu a putut primi un mic dejun complet la summitul de la Bruxelles. Cel puțin asta a fost explicația purtătoarei de cuvânt a Casei Albe, Sarah Snders, când a fost întrebată despre limbajul corporal agitat al lui Kelly din timpul unei întâlniri cu secretarul NATO Jens Stoltenberg, în care Doland Trump a spus că ”Germania este prizoniera Rusiei”, relateazăUSA Today.

HotNews.roFoto: Hotnews

Sanders a spus pentru Washington Post că John Kelly ”a fost nemulțumit pentru că se aștepta la un mic dejun complet și nu au fost decât produse de patiserie și brânză”.

Alte agenții de știri, printe care și The Post, au speculat că limbajul corporal al lui Kelly era legat de observațiile pe care președintele Donald Trump le făcea în acel moment cu privire la faptul că ”Germania este controlată total de Rusia”.

Astfel, unul dintre cei doi specialiști în limbaj corporal citați de The Post a spus că John Kelly a părut ”nemulțumit, poate iritat”, dar simțea ”furie mare”. Celălalt specialist a spus că șeful cabinetului ”arată de parcă vrea să fie în orice altă parte decât acolo”.

Donald Trump a spus miercuri, într-o declarație făcută înaintea deschiderii summitului NATO de la Bruxelles, că Germania că este "prizoniera" Rusiei, deoarece cumpără de la Moscova "o mare parte din energia sa".