Mai multe persoane şi-au pierdut viaţa după ce un bărbat a tras numeroase focuri de armă în apropierea sediului unui ziar din oraşul Annapolis, din statul american Maryland, informează Fox News.

HotNews.roFoto: Hotnews

UPDATE 00:05 "Există cinci persoane decedate și alte persoane care sunt grav rănite", a declarat Bill Krampf, șeful interimar al poliției locale, citat de AFP.

UPDATE 23:45 Poliția consideră ca a fost vorba de un atac al unui individ și că nu există suspiciuni de un atac terorist (Reuters).

UPDATE 23:30 Casa Alba spune că președintele Trump a fost informat despre atac (Reuters).

UPDATE 23:10 Cel puţin patru oameni au fost împuşcaţi mortal după ce un bărbat a deschis focul la sediul unui ziar din oraşul Annapolis, statul american Maryland, informează CBS News, citat de news.ro.

Un bărbat a fost reţinut după ce mai multe focuri de armă s-au auzit, joi după-amiază, în Annapolis, Maryland, a declarat pentru Fox News, şeriful comitatului Anne Arundel din statul Maryland.

Incidentul s-a petrecut la ora locală 14:30, pe strada Bestgate Road, în apropierea sediului Capital Gazette.

Potrivit CBS News, un bărbat a tras mai multe focuri de armă prin geamul de la intrarea în sediul publicaţiei locale Capital Gazette, care este deţinută de Baltimore Sun.

Phil Davis, reporter la Gazette, a scris, pe Twitter, că se afla în clădire în momentul incidentului şi că atacatorul a tras numeroase focuri de armă prin geamul de la intrarea în clădire, unde se aflau numeroşi angajaţi.

Impresionante forţe de ordine au fost mobilizate în zonă, zeci de angajaţi ai publicaţiei Capital Gazette fiind evacuaţi din clădire.