Statuia care îl înfățișează pe Cristiano Ronaldo, ironizată de fanii fotbalului, a fost înlocuită, relatează

bust ronaldoFoto: YouTube

BBC.

Bustul de bronz al starului lui Real Madrid și al Portugaliei a devenit viral pentru că oamenii au pus la îndoială asemănarea cu jucătorul, după ce a fost prezentată pe aeroportul din Madeira anul trecut.

Unii au spus că seamănă cu fostul căpitan al Republicii Irlanda, Niall Quinn, dar sculptorul Emanuel Santos a declarat că lucrarea să este doar "o chestiune de gust".

Aeroportul a înlocuit lucrarea inițială cu un bust care seamănă mai mult cu sportivul. Potrivit News Island Madeira, familia lui Ronaldo a făcut cererea de înlocuire a bustului prin intermediul Muzeului CR7.

Schimbul a avut loc în aceeași zi în care Ronaldo, în vârstă de 33 de ani, a marcat împotrivă Spaniei în deschiderea de la Cupă Mondială din Rusia.

Cu toate acestea, nu toată lumea a fost de accord cu schimbarea făcută iar oamenii au început o petiție pentru a aduce înapoi vechea sculptură "Bustul este mai mult decât o atracție pentru insulă noastră și nu putem accepta în nici un fel înlocuirea lui", au scris ei în petiție.