Președintele Donald Trump spune, pe Twitter că au loc discuții pentru organizarea întâlnirii cu Kim Jong Un, dar și pe alte subiecte. ”Am constitutit o echipă grozavă pentru discuțiile noastre cu Coreea de Nord.

HotNews.roFoto: Hotnews

”La acest moment au loc întâlniri în privind summitul și alte subiecte. Kim Jong Un, vicepreședinte al Coreei de Nord este pe drum spre New York. O reacție solidă la scrisoarea mea, mulțumesc!”, scrie Trump.

KimJong Chol, oficial de rang înalt în Coreea de Nord și fost șef al spionajului este pe drum spre SUAdupă ce a făcut o oprire la Beijing, călătoria sa fiind făcută probabil în legătură cu un posibil summit întreKimJong Un și Donald Trump.

Trump a anunţat lunică o delegaţie americană se află în Coreea de Nord pentru a stabili detaliile summit-ului cu Kim Jong Un şi și-a exprimat încrederea în potenţialul deosebit al Coreei de Nord.

Donald Trump şi premierul japonez Shinzo Abe au discutat la telefon, şi-au exprimat voinţa de a vedea arsenalul Phenianului complet desfiinţat şi au confirmat că se vor întâlni înaintea unui summit aşteptat între preşedintele american şiKimJong Un, potrivit Casei Albe.

Liderul de la Casa Albăa spus în weekendcă întâlnirea sa cuimJong Un pe 12 iunie, la Singapore este încă posibilă.