Tatăl lui Meghan Markle, Thomas Markle, a declarat pentru tabloidul TMZ luni că nu va participa la nunta fostei actriţe cu prinţul Harry, scrie CNN, citat de News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

Potrivit publicaţiei americane, Markle a decis să nu îşi conducă fiica la altar, sâmbătă, după ce a fost dezvăluit că el a colaborat cu o agenţie foto şi a regizat imaginile în care a apărut în urmă cu mai multe zile pregătindu-se pentru nuntă.

Thomas Markle a spus că acum crede că fotografiile sunt „proaste şi amatoriceşti”, iar decizia a fost luată pentru a nu face de râs familia regală ori pe fiica lui.

„Este un moment personal pentru domnişoara Markle în zilele de dinaintea nunţii”, a transmis şluni un purtător de cuvânt al Palatului Kensington. „Ea şi prinţul Harry cer din nou înţelegere şi respect faţă de domnul Markle în această situaţie dificilă”.

Thomas Markle, în vârstă de 73 de ani, a fost subiectul mai multor articole defavorabile apărute în presa britanică înainte de nunţa fiicei lui Meghan cu prinţul Harry.

Imagini cu el la un internet-cafe căutând pe site-uri informaţii despre nunta regală au înduioşat utilizatorii de platforme social media săptămâna trecută.

sora vitregă a lui Meghan Markle a declarat luni pentru un post de televiziune britanic că l-a îndemnat pe tatăl lor să facă fotografii „pozitive” pentru paparazzi, pentru a-şi îmbunătăţi imaginea.

Daily Mail a publicat duminică o înregistrare a unei camere de securitate în care Thomas Markle este văzut sosind la cafenea împreună cu un fotograf.

Samantha Markle şi-a asumat întreaga responsabilitate pentru aranjarea fotografiilor, spunând că este „vinovată pe de-a-ntregul”.

Meghan Markle, în vârstă de 36 de ani, şi prinţul Harry, în vârstă de 33 de ani, şi-a anunţat logodna în luna noiembrie a anului trecut. Ei se vor căsători sâmbătă, pe domeniul castelului Windsor.